Ton Kwakkel
Ton Kwakkel (Foto: gemeente IJsselstein)

‘Het Compliment’ voor voorzitter Platform Samenleving IJsselstein bij afscheid

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN • De voorzitter van het Platform Samenleving IJsselstein (PSIJ), Ton Kwakkel, heeft op 13 oktober 2021 afscheid genomen. Wethouder Schell heeft aan hem als dank voor zijn inzet de gemeentelijke onderscheiding ‘het Compliment’ uitgereikt. ‘Het Compliment’ is een gemeentelijke onderscheiding van de stad IJsselstein. 


Wethouder Schell: “De heer Kwakkel was ruim 13 jaar een bevlogen voorzitter met oprechte interesse in de voorliggende vraagstukken. Er zijn onder zijn leiding grote stappen voorwaarts gezet. Met name wil ik hierin benoemen de transformatie van de adviesraad Samenleving tot een brede adviesraad Sociaal Domein. Een waardevolle ontwikkeling voor de stad IJsselstein. Wij zijn hem hier zeer erkentelijk voor, ‘het Compliment’ is dan ook zeer verdiend.”

Het PSIJ is de formele adviesraad voor het college van Burgemeester en Wethouders op grond van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo 2015), de Jeugdwet en de Participatiewet. Met ‘het Compliment’ spreekt het college erkenning en waardering uit voor een bijzondere verdienste, prestatie of een uitzonderlijke inzet ten gunste van lJsselstein.

Linda de Kort
Redacteur Het Kontakt - Zenderstreeknieuws
Volg @LindaKort op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten