Afbeelding

Nieuwe vacatures vrijwilligerscentrale IJsselstein Lopik

8 okt, 10:23 Algemeen

IJSSELSTEIN / LOPIK • De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 100 verschillende organisaties. Deze week schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Stichting Pulse zoekt:

Taalcoach

Je voornaamste taak is om anderstaligen die moeten inburgeren te helpen bij de Nederlandse taal, vooral door te oefenen in praktische situaties. Denk hierbij aan naar de markt gaan, de winkel of naar de bibliotheek. Het gaat in dit geval om een klein groepje mannen.
Daarnaast oefen en herhaal je eventueel wat er op de taalschool behandeld is.

Chauffeur ANWB Automaatje

ANWB AutoMaatje is een vervoerservice waarbij vrijwilligers minder mobiele plaatsgenoten op verzoek vervoeren met hun eigen auto. Het vervoer beperkt zich niet tot een bezoek aan ziekenhuis, dokter of fysiotherapeut. Ook voor leuke uitjes als een bezoekje afleggen, naar de kapper of gezellig winkelen. U ontvangt als vrijwilliger een kleine onkostenvergoeding van € 0,30 cent per kilometer per rit.

Wij koken zoekt:

Hobbykok

Je kookt met een kookmaatje eens per 2-3 maanden een keer op een woensdag voor ong. 10-15 mensen. De locatie is de weelderige Wijktuin Achterveld&Groenvliet. Als tweetal stel je als koks jullie eigen menu samen, je doet inkopen voor zover je geen groenten, fruit en kruiden uit de wijktuin kunt gebruiken. 

Zomo/wijkcentrum Zomooi zoekt:

Vrijwilliger creatieve werkzaamheden

Het zal gaan om ondersteuning bieden bij deze mensen om mooie projecten op te zetten en af te ronden. Het gaat om bijv. kaarsen maken, schilderen, borduren, naaien, papier marche en andere voorkomende creatieve werkzaamheden.

Contact

Bezoekadres en openingstijden: Bibliotheek  Lek & IJssel, Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein.  Aanwezig:  woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur . Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
IJsselsteiners protesteren met omgekeerde stadsvlag Algemeen 16 aug, 15:29
Afbeelding
Felicitaties voor gouden bruidspaar Algemeen 16 aug, 15:03
Afbeelding
Bibliotheek IJsselstein voortaan op dinsdagavond open Algemeen 16 aug, 15:00
Afbeelding
Bouwen maar ! Algemeen 16 aug, 14:59
Afbeelding
Polsstokspringster Demi Groothedde vecht zich terug Sport 16 aug, 10:00
Afbeelding
‘Dweilen op het plein’ met ZWUP tijdens Jaarmarkt Montfoort Algemeen 15 aug, 17:27
Afbeelding
Provinciale aandacht voor geluidsoverlast sneltram in IJsselstein Algemeen 15 aug, 12:39
Afbeelding
Thomas van Midden de sterkste in Jaarsveld Sport 15 aug, 10:14