Foto: Lego.com

Crowdfunding Steenfabriek voor Lego BricQ Motion

  •   keer gelezen

MONTFOORT • Eind van dit jaar wil de Steenfabriek Montfoort workshops aanbieden waarbij zij techniek verbindt met bewegen en sport. Daarvoor is geld nodig. Met crowdfunding wil de Steenfabriek de benodigde 1.500 euro bijeenbrengen.


De Steenfabriek, met locaties in het Huis van Ervaring en de Heeswijkschool, verzorgt activiteiten voor jong en oud op het gebied van wetenschap en techniek. Voor de meeste activiteiten worden education-pakketten van Lego gebruikt. Voor de nieuwe workshops is het speciale Lego BricQ Motion nodig, waarmee deelnemers kunnen ervaren wat de techniek van beweging is en sportsituaties kunnen nabouwen. Voor de aanschaf heeft de Steenfabriek nog wel een bedrag van 1.500 euro nodig. De crowdfunding is opgezet samen met de Regiobank Montfoort en de actie Samen voor de Buurt. De leuke, spannende en uitdagende workshops sluiten ook prima aan bij het initiatief van Montfoort Vitaal.

Pedro Jooren van De Steenfabriek : ‘’Het wordt een project met workshops die je niet snel zult vergeten. Bouw daarom met ons mee en ondersteun ons initiatief. Wij stellen het zeer op prijs als u ons project zou willen ondersteunen.”

Voor meer informatie: kijk op Samen voor de buurt en zet met een sportieve donatie dit project in beweging. Doneren kan nog tot 3 november.

Ad Velders
Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten