Foto: Bibliotheek Lek & IJssel

BoekStart Voorleespret voor ouder en kind

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN • In de bibliotheek van IJsselstein is er vrijdag 1 oktober om 10.00 uur voor de tweede keer BoekStart Voorleespret Een gezellig moment samen bezig zijn voor ouder en kind (0-4 jaar) met voorlezen, liedjes en spelletjes.


En een goede gelegenheid om andere ouders van jonge kinderen te ontmoeten. Meedoen is gratis, aanmelden is niet nodig. Thema van de maand: verjaardag.

Vrijdag 1 oktober staat het verhaal uit het prentenboek ‘Feest voor Ilyas’ centraal. Deze ochtend lezen, zingen en spelen we over jarig zijn en tellen.

Elke eerste vrijdag van de maand is er van 10.00 - 10.45 uur BoekStart Voorleespret in de Bibliotheek IJsselstein. Elke maand is er een ander thema. Er wordt voorgelezen uit een prentenboek dat daarbij past. De kinderen worden helemaal bij het verhaal betrokken, ook via liedjes en spelletjes. Na afloop kunnen de volwassenen nog een kwartiertje bijpraten met een kopje koffie of thee, terwijl de kinderen met elkaar spelen. 

De verhalen, liedjes en spelletjes zijn gericht op kinderen van 2-4 jaar, maar ook jongere kinderen zijn van harte welkom.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheeklekijssel.nl/voorleespret

Ad Velders
Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten