Foto:

Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein Lopik

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN / LOPIK • De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 100 verschillende organisaties. Deze week schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.


Koningin Sophia-Vereeniging tot Bescherming van Dieren zoekt:

Snuffelvrijwilliger op scholen

Heb jij een sociale, gehoorzame en kindvriendelijke hond en lijkt het je leuk om voor de klas te staan?! Dan is het werk als vrijwilliger voor het Sophia SnuffelCollege wellicht iets voor jou! Samen met je hond bezoek je de laagste groepen van basisscholen bij jou in de buurt. Je leert de kinderen veilig om te gaan met honden. Het doel van het zogenoemde Sophia Snuffelcollege is om het aantal bijtincidenten bij kinderen te verminderen en eventuele angst voor honden weg te nemen.
Het Sophia SnuffelCollege is een project van de Koningin Sophia-Vereeniging tot Bescherming van Dieren.

Stichting Avond4Daagse IJsselstein zoekt:

Secretaris

Het bestuur van de A4D IJsselstein is op zoek naar een verbinder die vaardig is op administratief gebied, maar ook kan communiceren naar groepen en goed kan samenwerken met ons team.

AxionContinu Mariënstein zoekt:

Vrijwilligers huiskamer dagbesteding

Voor huiskamer Cocon worden vrijwilligers gezocht die gezelligheid brengen aan de bewoners, helpen bij maaltijd verzorging, spelactiviteiten doen.

Tuinvrijwilliger

Voor afdeling de Klaproos zoekt men een vrijwilliger met groene vingers die de tuin wil onderhouden zodat de bewoners kunnen genieten van mooie bloemen en plantjes in hun afdelingstuin.

Contact

Bezoekadres en openingstijden: Bibliotheek  Lek & IJssel Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein Aanwezig:  woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur . Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten