Benschop speelt VVIJ uit bekertoernooi

Sport 435 keer gelezen

BENSCHOP / IJSSELSTEIN • Benschop heeft zaterdag op eigen veld zijn derde bekerwedstrijd met 2-1 gewonnen van het zondagteam van VVIJ en gaat door naar de volgende ronde. Beide ploegen deden voetballend niet veel onder voor elkaar.
Vlak voor het rustsignaal kopte Benschopper David Verweij de thuisclub op voorsprong. In de tweede helft nam de druk van de gasten uit IJsselstein toe, maar duurde het tot de 88ste minuut voor de gelijkmaker viel. Verdediger Raphael Verheul liet al koppend de Benschopse sluitpost Kevin van Galen kansloos. Beide ploegen gingen daarna vol voor de winst. Benschop trok in blessuretijd aan het langste eind via de scorende Patrick Maton.
VVIJ spreekt van een onverdiende nederlaag in een wedstrijd die ook anders had kunnen uitpakken.

Overige bekeruitslagen

Vitesse’22- Montfoort SV’19 1-1(Montfoort SV’19 ronde verder)
SPV’81-Bodegraven 1-0 (SPV ronde verder)

Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws

Van links naar rechts: De heer Aantjes, mevrouw De Bruijn-van Ieperen, burgemeester Laurens de Graaf en de heer Boele.
Erespelden voor bestuursleden Jumelage Lopik Nieuws 18 uur geleden
Zwembad Lobeke in Lopik gaat weer open Nieuws 18 apr, 14:02
Lopikse burgemeester De Graaf gaat weer op pad om Koninklijke onderscheidingen uit te reiken Nieuws 18 apr, 13:01
Lopikse raad behandelt subsidie politieke partijen (nog) niet Nieuws 18 apr, 11:33
Gemeente Lopik erkent onduidelijke communicatie over gekapte bomen bij Zeldenrust Nieuws 18 apr, 11:30
Gert Kruys per direct weg bij Montfoort SV'19 Sport 18 apr, 10:29
Kabouters zijn meer dan welkom op basisschool De Trekvogel in IJsselstein Nieuws 18 apr, 09:00
Gemeente vraagt inwoners mee te denken over herinrichting Benschop Nieuws 18 apr, 01:23