<p>Een feestje m&eacute;t champagne voor Frits en Stephan Mulder.</p>

Een feestje mét champagne voor Frits en Stephan Mulder.

(Foto: Melvienne Mulder)

Dubbel feest voor Libris Boekhandel Logica

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN • Dubbel feest voor vader en zoon Frits en Stephan Mulder van Boekhandel Logica.


Vorige week openden ze voor het eerst de deur als Libris Boekhandel Logica. Met twéé flessen champagne, want op dezelfde dag werd ook bekend dat Logica is doorgedrongen tot de top vijf van de genomineerden voor de titel Boekverkoper van het jaar. “We zijn overweldigd”, vertelt Frits die zijn klanten en iedereen bedankt. “Er is zo massaal op ons gestemd: we hebben de meeste stemmen gekregen van alle deelnemers.”

De komende weken worden de vijf boekhandels bezocht door de jury van de Stichting Elspeet die de verkiezing organiseert en over een maand wordt de uitslag bekend gemaakt. “Spannend. Natuurlijk hopen we dat we de titel en de bokaal winnen.” En een leuk detail: “We zijn de enige genomineerde Libris boekhandel.” Waarom Logica zich heeft aangesloten bij Libris? “Om onze klanten nog meer te kunnen bieden.”

Libris sluit aan bij alles waar vader en zoon Mulder voor staan. Libris - een inkooporganisatie met onder meer 95 aangesloten zelfstandige boekhandels - is gericht op kwaliteit, een breed assortiment, kennis en goed advies, betrouwbaar en persoonlijk. Elke boekhandel heeft een eigen karakter. Het extra voordeel: Viermaal per jaar wordt een mooie boekenkrant uitgegeven, de eerste in oktober, die huis-aan-huis wordt verspreid. Ook verschijnt viermaal per jaar de glossy Vol van boeken, gratis voor klanten. Een aantal malen per jaar heeft Libris exclusieve boekenaanbiedingen. En vergeet de Libris Literatuurprijs en de Libris Geschiedenisprijs niet. Kijk ook op: www.libris.nl/boekhandellogica.

Lysette Verwegen
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten