<p>Foto ter illustratie</p>

Foto ter illustratie

(Foto: Stock)

Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein Lopik

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN / LOPIK • De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 100 verschillende organisaties. Deze week schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.


Stichting Pulse zoekt:

Gastvrouw/heer aanschuiftafel Zenderstein

Zij zoeken 1x per maand voor locatie Zenderstein een aantal gastvrouwen/heren die het leuk vinden om deze maaltijddienst te realiseren. De taken bestaan uit tafels dekken, eten te bereiden (warm maken), af te wassen en op te ruimen.
Uiteraard eet u ook mee!

Pulse / Familie & Co.

Familie & Co. Van Stichting Pulse zoekt vrijwilligers voor gezinnen. Je biedt de ouders een luisterend oor, vriendschappelijk contact en praktische steun. Wekelijks of tweewekelijks ga je bij jouw gezin een dagdeel op bezoek. Je wordt in je werk begeleid en ondersteund door de coordinator van Familie & Co.

Gastvrouw/heer wijkcentrum Oase

Zij zoeken een gezellige en gastvrije gastdame/heer voor woensdag en/of vrijdagmorgen.

Dagelijks zijn er allerlei activiteiten in de Oase waarbij bezoekers een kopje koffie/thee kunnen krijgen. De gastdame/heer verzorgt de koffie/thee en draagt zorg voor het geld dat hiervoor betaald wordt.

Stichting Amivedi zoekt:

Vrijwilligers voor diverse bestuursfuncties

Amivedi is een vrijwilligersorganisatie die zich al 85 jaar inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland.

Voorzitter

geeft o.a. leiding aan de bestuursvergaderingen, zorgt voor goede onderlinge samenwerking, en neemt eindbeslissing bij eventueel staken van stemmen etc.

Penningmeester

verzorgt de financiële administratie, verricht betalingen, ontvangt inkomsten (donaties, legaten) etc. Voor verdere bestuurswerkzaamheden zie de website van de Vrijwilligerscentrale IJsselstein/Lopik.

Webmaster

Het operationeel houden van de website, aanspreekpunt website (werking, fouten,), invoeren/wijzigen/verwijderen organisatie en meldpunt accounts etc.

Vrijwilliger Meldpunt

Zij zoeken vrijwilligers die een meldpunt aan huis willen bemannen. Zij ontvangen de meldingen, geven de melders advies en zetten de vermiste of gevonden dieren op de internetsite. Ook hebben zij contact met dierenasielen en dierenambulances. Een meldpunt wordt door een vrijwilliger vanuit huis bemand, dus een meldpunt bent u 7 dagen in de week, flexibel in te delen.

Contact Vrijwilligerscentrale

Via de website  www.vwijl.nl

Per mail: info@vwijl.nl

Bezoekadres en openingstijden:Bibliotheek  Lek & IJssel, Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein Aanwezig:  woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur . Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten