<p>Een gezellig moment om samen bezig te zijn voor ouder en kind met voorlezen, liedjes en spelletjes.&nbsp;</p>

Een gezellig moment om samen bezig te zijn voor ouder en kind met voorlezen, liedjes en spelletjes. 

(Foto: Aangeleverd)

Voorleespret voor ouder en kind

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN • De Bibliotheek IJsselstein begint vrijdagochtend 3 september om 10.00 uur met een maandelijkse BoekStart Voorleespret in IJsselstein. Een gezellig moment om samen bezig te zijn voor ouder en kind met voorlezen, liedjes en spelletjes. Het is meteen een goede gelegenheid om andere ouders van jonge kinderen te ontmoeten. Meedoen is gratis, aanmelden is niet nodig.


De Bibliotheek IJsselstein helpt jonge ouders graag om het voorlezen te ontdekken en er samen met hun kind van te genieten. Daarom is er vanaf september elke eerste vrijdag van maand van 10.00 tot 10.45 uur BoekStart Voorleespret met elke maand een ander thema. Er wordt voorgelezen uit een prentenboek dat daarbij past. De kinderen worden helemaal bij het verhaal betrokken, ook via liedjes en spelletjes. Na afloop kunnen de volwassenen nog een kwartiertje bijpraten met een kopje koffie of thee, terwijl de kinderen met elkaar spelen. De verhalen, liedjes en spelletjes zijn gericht op kinderen van 2 tot 4 jaar, maar ook jongere kinderen zijn welkom.

De eerste keer op vrijdag 3 september draait alles om het thema ‘Kinderboerderij’. Centraal staat het prentenboek ‘We hebben er een geitje bij!’ met lezen, zingen en spelen over de kinderboerderij en jonge dieren.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheeklekijssel.nl/voorleespret

Ad Velders
Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten