<p>Foto ter illustratie</p>

Foto ter illustratie

(Foto: Stock)

Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein Lopik

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN / LOPIK • De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 100 verschillende organisaties. Deze week schenkt de Vrijwilligerscentrale speciale aandacht aan de volgende vacatures.


Dierenbescherming zoekt:

Collectanten

De Dierenbescherming zoekt collectanten in de week van maandag 4 oktober tot en met zaterdag 9 oktober 2021. De collectant kan zelf bepalen hoeveel uur hij/zij wil collecteren.

Daltonschool De Tandem zoekt:

Onderhoudsmedewerker

In dit geval denken ze aan het beheer van hun schoolplein en de moestuin. Daarnaast ook onderhoud aan het gebouw.  Het betreft grof en fijn snoeiwerk, winterklaar maken moestuin. Bij langere verbinding: zaai klaar maken moestuin, beheer groenvoorzieningen.

Kunstcafé zoekt:

Suppoost

Het Kunstcafé IJsselstein organiseert een grote expositie tijdens open monumentendag in “Het Zendstation” (voormalige Nozema gebouw). Ze zoeken vrijwilligers die hen willen helpen om het publiek te begeleiden tijdens de expositie. Het betreft het weekend van 11/12 september tussen 10.00 en 17.00 uur.

Basisschool De Torenuil zoekt:

Ondersteuner schoolbibliotheek

Voor iedere woensdag hebben zij voor beide vestigingen in IJsselstein extra hulp nodig die ons bibliotheek-team komt versterken. De werkzaamheden bestaan uit het helpen van kinderen met het ruilen van boeken, administratie en schoolbibliotheek bijhouden. U kunt zelf aangeven of u op één van de locaties of op allebei wilt worden ingeroosterd.

Stichting Buurtgezinnen zoekt:

Steungezinnen

Buurtgezinnen zoekt voor overbelaste gezinnen een steungezin in de buurt, zodat ouders weer op adem kunnen komen en kinderen even onbezorgd kind kunnen zijn. De steun kan heel divers zijn. Net wat bij jou past. Je kan een speelplek bieden op een vaste middag in de week of twee weken, af en toe een kind te logeren hebben in het weekend, een studieplek bieden en helpen bij het schoolwerk, de taal of naar een sportclubje brengen. Welke ondersteuning je biedt en hoeveel tijd je erin steekt bepaal je samen met het vraaggezin. 

AxtionContinu zoekt:

Isselwaerde/Naald en Draad

Samen met de medewerker Welzijn zijn wij op zoek naar iemand die handig is met handwerken en dit leuk vindt om met de bewoners te doen. Deze activiteit is op woensdagmorgen van 10.15 uur 11.45 uur.

Mariënstein/Klaproos

Voor afdeling de Klaproos zoeken wij een tuinvrijwilliger met groene vingers die de tuin wil onderhouden zodat de bewoners kunnen genieten van mooie bloemen en plantjes in hun afdelingstuin.

Vrijwilligerscentrale via de website  www.vwijl.nl

Per mail: info@vwijl.nl

Bezoekadres en openingstijden: ibliotheek  Lek & IJsselOvertoom 7, 3401 BK IJsselstein.
Aanwezig:  woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur . Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten