<p>Mensen met huidproblemen kunnen vanaf 3 september ook in IJsselstein terecht bij de huidtherapeuten van KMI Huidtherapie.</p>

Mensen met huidproblemen kunnen vanaf 3 september ook in IJsselstein terecht bij de huidtherapeuten van KMI Huidtherapie.

(Foto: PR KMI Huidtherapie)

KMI Huidtherapie breidt uit naar IJsselstein

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN • Vanaf 3 september kunnen mensen met huidproblemen als acne, overbeharing, oedeem en ouderdomsvlekken ook in IJsselstein terecht bij de huidtherapeuten van KMI Huidtherapie


De huidtherapeuten zijn dan op afspraak aanwezig bij Beautastic aan de Kerkstraat 14 in IJsselstein. 

Huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten streven allebei een mooie huid na. Maar een huidtherapeut is er specifiek om huidklachten te verminderen of ervan af te komen. Diverse cliënten maken rechtstreeks een afspraak, maar vaak worden ze door de huisarts naar doorverwezen. Vandaar dat veel van onze behandelingen door de zorgverzekering worden vergoed. 

‘’En je gaat naar een schoonheidsspecialiste voor ontspanning en verzorging. Beautastic en KMI Huidtherapie versterken elkaar dus en met deze samenwerking krijgt IJsselstein een compleet aanbod’, vertelt Mireille Korst van KMI Huidtherapie. 

Ter kennismaking krijgen cliënten in IJsselstein in de maand september bij afname van een PRX-t33 kuur, bestaande uit 4 behandelingen gericht op totale conditieverbetering van de huid, een thuispakket cadeau ter waarde van 140 euro.

KMI Huidtherapie is al vele jaren actief in de regio. Begonnen met elastische steunkousen, onder meer in  in Woonzorgcentrum Ewoud, is het aanbod door de gediplomeerde huidtherapeuten verder uitgebreid naar de behandeling van bijvoorbeeld acne, oedeem, overbeharing ouderdomsvlekken en huidverjonging. Doordat diverse cliënten uit IJsselstein komen, is uitbreiding van de behandelingen een logische stap

. Afspraken voor IJsselstein kunnen telefonisch worden gemaakt via 030-6032971. 

KMI Huidtherapie is onderdeel van KMI Home Care in Nieuwegein. KMI bestaat al ruim 30 jaar en richt zich op het leveren van producten en diensten voor de gezondheid van de mens. Voor het aanmeten van elastische kousen is KMI Huidtherapie SEMH gecertificeerd. De huidtherapeuten van KMI Huidtherapie zijn allen aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici.

Ad Velders
Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten