Foto: Stock

Nieuw seizoen radiobingo vanuit je luie stoel

  •   keer gelezen

MONTFOORT • Vanaf zaterdag 4 september wordt elke eerste zaterdag van de maand weer Radiobingo gespeeld bij Radio Stad Montfoort: bingo thuis vanuit je luie stoel.


 In het programma Radiobingo wordt de bingo tussen 19.00 en 22.00 uur gespeeld. Meedoen kan door bingokaarten bij een van de verkoopadressen aan te schaffen of door bingokaarten te bestellen via www.radiostadmontfoort.nl. Een bingokaart kost 1 euro.

Radiobingo is anders dan gewone bingo. Thuis luistert u naar RSM en als er een nummer wordt genoemd dat op uw kaart staat, streept u deze door. Als u bingo heeft moet u geen bingo roepen want in de studio wordt dat niet gehoord. U moet zo snel mogelijk het speciaal daarvoor bestemde telefoonnummer bellen om uw bingo door te geven. Na controle van het unieke serienummer op elke bingokaart kan RSM in de studio vaststellen of het een geldige bingo is. Dat betekent een leuke prijs. Het bingosysteem geeft automatisch in de studio aan of er bij iemand een bingo is gevallen en dan zal er ook even geen bingobal worden getrokken. In plaats daarvan word er een gezellig plaatje gedraaid zodat u een paar minuten de tijd heeft om het telefoonnummer te bellen. 

Mochten er meerdere bingo’s zijn gevallen,dan word na het plaatje geloot wie de winnaar wordt. 

Er zijn drie rondes per avond: tussen 19.00 en 20.00 uur;  tussen 20.00 en 21.00 uur en tussen 21.00 en 22.00 uur. Elk uur heeft zijn eigen bingokaarten. 

Voorverkoopadressen zijn: 

In Montfoort Jumbo Aarnoudse, Pompstation Herman Tuls, café ’t Hemeltje, Woon-Zorgcentrum Antoniushof huisnummer 32. En verder: COOP Heijmans in Oudewater, slagerij Ferry Lempers in Linschoten en Bloembinderij De Hooibergh te Benschop.

Meer informatie over de radiobingo en de spelregels staan op www.radiostadmontfoort.nl

Ad Velders
Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten