<p>Grimeren tijdens een eerdere open dag in Pantalone.</p>

Grimeren tijdens een eerdere open dag in Pantalone.

(Foto: Kees van der Lee)

Theater Pantalone en Kwibus houden open dag

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN • Heb jij altijd al willen schitteren op het podium of achter de schermen van een theater willen kijken? Kom dan naar de open dag voor jong en oud van Theater Pantalone en Theaterstichting Kwibus op zondag 5 september.


De open dag is een uitgelezen moment voor wie interesse heeft om bij Kwibus te spelen of achter de schermen te helpen bij licht en geluid, kleding, organisatie of grime. Of om zich actief in te zetten bij Pantalone als bijvoorbeeld barmedewerker of publieksbegeleider.

Bezoekers aan de open dag kunnen onder meer meedoen aan korte workshops toneel, musical en zang, zowel voor jeugd als volwassenen, voorstellingen uit het Sprookjespad bekijken, zich laten grimeren en op de foto gaan met Ciske de Rat.

Volwassenen kunnen op verzoek een rondleiding krijgen door het gebouw, met uitleg over het maken van voorstellingen door Kwibus. Kinderen kunnen meedoen aan een speurtocht door het theater Heb je alle antwoorden goed, dan maak je kans op gratis kaartjes voor de Sinterklaasvoorstelling door Kwibus later dit jaar.

 De open dag op zondag 5 september is gratis toegankelijk en duurt van 12.00 tot 15.00 uur. Theater Pantalone vind je aan de Linnaeusweg 5 in IJsselstein. 

Het hele programma staat op www.theaterpantalone.nl

Ad Velders
Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten