<p>Het geld wordt besteed aan activiteiten voor de KBO-leden.</p>

Het geld wordt besteed aan activiteiten voor de KBO-leden.

(Foto: Ingezonden.)

Welkom extraatje voor de KBO

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN •  Een statiegeldactie bij de IJsselsteinse Albert Heijn heeft een mooi bedrag opgeleverd voor de KBO IJsselstein Lopik e.o.


In de maand juli konden klanten van Albert Heijn aan het Basiliekpad hun statiegeldbonnen) doneren aan seniorenorganisatie KBO IJsselstein-Lopik. En dat leverde, net als in de twee voorgaande jaren – een mooi bedrag op. Deze keer was dat 302,05 euro. Bestuursleden Joop Ewijk en Tineke van Merm-van den Hoven kregen het bedrag overhandigd van AH-medewerkster Linda Proper. Het geld zal worden besteed aan activiteiten voor de KBO-leden in IJsselstein, Lopik en omstreken

De KBO IJsselstein Lopik e.o. is een verenging van en voor senioren vanaf 50 jaar. Onder het motto ‘actueel, veelzijdig en vitaal’ zet de KBO zich in voor belangenbehartiging, serviceverlening, cursussen en uiteenlopende activiteiten, waaronder koffie-ochtenden en vrijdagmiddagborrels in het theatercafë van het Fulcotheater  en wekelijkse fietstochten.

De eerste vrijdagmiddagborrel in juli werd druk bezocht door KBO-leden en belangstellenden. Op vrijdag 13 augustus – voortaan elke tweede vrijdag van de maand – zijn leden en belangstellenden weer welkom van 16.00 tot 17.30 uur in het theatercafé van het Fulcotheater aan de Overtoom. Consumpties zijn voor eigen rekening, maar de ontmoeting en gezelligheid zijn gratis.

Op donderdag 12 augustus organiseert de KBO een fietsmiddag. Het vertrek is om 13.00 uur vanaf De Oase aan de Benschopperweg 342. Er wordt – met een gezellige tussenstop – een afstand van 25 tot 30 kilometer gefietst. Deelname is gratis en op eigen risico.

Ad Velders
Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten