<p>Foto ter illustratie.</p>

Foto ter illustratie.

(Foto: Stock)

Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik

  •   keer gelezen

IJSSELSTIN/LOPIK • De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 100 verschillende organisaties. Deze week schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.


Enjoy Cleaningup zoekt:

Fondsenwerver

De missie van Enjoy Cleaningup is het schoonmaken van natuurgebieden in Nederland. Ook voorlichting en educatie aan jongeren zijn onderdeel van activiteiten. Enjoy Cleaningup zoekt iemand die kan helpen met het aantrekken van fondsen, subsidies en donateurs.

Vrijwillige opruimers

Enjoy Cleaningup zoekt ook vrijwilligers om te helpen opruimen. Dat kan individueel maar ook in groepsverband.

Snuffelhoek IJsselstein zoekt:

Kassa/winkelmedewerker

Snuffelhoek IJsselstein zoekt mensen die een paar uurtjes per dag de kassa willen bedienen en mee willen helpen in de winkel. Goede beheersing van de Nederlandse taal is belangrijk. Kennis van het Engels en Duits is welkom, maar niet noodzakelijk. Men is op zoek naar mensen die van nature klantvriendelijkheid uitstralen.

Stichting Pulse zoekt:

Werkgroepslid Zomerfestijn+

Zomerfestijn+ is een jaarlijks terugkerend activiteitenprogramma voor thuisblijvende volwassenen in de zomerperiode, die op zoek zijn naar sociaal contact en gezelligheid.

De werkgroep Zomerfestijn+ bestaat momenteel uit 5 leden, afkomstig uit samenwerkingspartners. De werkgroep zorgt voor het activiteitenprogramma, de PR en de deelnemersregistratie. Alle teamleden verrichten hun activiteiten voor Zomerfestijn+ op vrijwillige basis. De coördinatie en aansturing van de werkgroep wordt gedaan door een sociaal werker van Pulse.
Voor Zomerfestijn+ is Pulse op zoek naar meerdere enthousiaste, actieve werkgroep leden met aandachtsgebied: deelnemersadministratie en/of PR. Kom jij ons leuke en goed geoliede team versterken?

Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik: Via de website  www.vwijl.nl. Per mail: info@vwijl.nl

Bezoekadres en openingstijden: Bibliotheek  Lek & IJssel, Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein. Aanwezig:  woensdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten