De volleybaldames van De Valk verliezen van Utrecht.
De volleybaldames van De Valk verliezen van Utrecht.

De Valk verliest van Utrecht

Algemeen 64 keer gelezen

Montfoort - De volleybaldames 3 uit Utrecht staan op de derde plaats en De Valk uit Montfoort op de laatste plaats dus ze zouden hard moeten werken om een puntje mee te kunnen pikken. De eerste set begonnen de dames goed, ze zaten goed in hun spel maar konden het tempo van Utrecht niet bijhouden. Aanvallend kwamen ze niet tot scoren en verloren deze set met 25-16 van Utrecht.

De tweede set was eigenlijk een kopie van de eerste set; de Montfoortse dames lieten hun koppies steeds meer hangen en er werd veel fout geserveerd waardoor ook deze set met 25-16 naar Utrecht ging.

Na deze verloren sets kwam er bij De Valk toch een soort vechtlust naar boven en ze begonnen hard te werken voor iedere bal en met de service wisten ze veel punten te scoren. Blokkerend stonden ze op de juiste plaats waardoor ze op een mooie voorsprong kwamen en deze ook niet meer weggaven. Ze pakten de derde set met een stand van 25-16.

Na deze gewonnen set voelden de Montfoortse dames dat er meer in zat en begonnen ze weer voortvarend aan de vierde set. Misschien zat er nu ook nog wel een vijfde set in? Er werden mooie servicepunten gemaakt, aanvallend werd er ook vanuit alle posities gescoord. Zo liepen ze de hele set mooi een paar puntjes voor tot zelfs 20-16. Het leek wel alsof de dames dachten deze set al te pakken te hebben, maar Utrecht kwam toch dichterbij. Ballen werden door De Valk niet meer afgemaakt en zo kwam Utrecht op gelijke hoogte bij 23-23. Daarna waren er net wat ongelukkige puntjes voor Montfoort en ging ook deze set en dus de winst naar Utrecht met 3-1.

Dit was een flinke tegenslag voor De Valk en ze zijn extra gebrand op een mooie overwinning donderdag 8 december om 19.30 uur tegen Vives in IJsselstein.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Werkgroep Dementievriendelijk IJsselstein zoekt trainers Nieuws 28 mrt, 07:09
Afbeelding
Jong en oud hebben veel plezier met het maken van paasstukjes Nieuws 27 mrt, 18:17
Afbeelding
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41
• Carla Post wilde een speeltuin voor álle kinderen.
Tien jaar speeltuin Kloosterplantsoen Nieuws 27 mrt, 08:54
Afbeelding
RMN: gewijzigde dienstverlening rondom Pasen Nieuws 27 mrt, 08:38
Afbeelding
Keukenbrand aan Lanceerplaats in IJsselstein 112 26 mrt, 21:03
• Gijs (l) en Bram hopen veel geld op te halen voor KiKa.
Broers doen halve triathlon voor KiKa Nieuws 26 mrt, 07:10
Afbeelding
Cheque voor 17e eeuws schilderijtje van vroegere burgemeester Montfoort Nieuws 25 mrt, 17:10