Opnieuw verlies voor dames 1 De Valk

Algemeen 41 keer gelezen

Montfoort - De dames van volleybalvereniging De Valk reisden afgelopen zaterdag af naar Woerden waar net als vorige week VTC Woerden dames 3 de tegenstander was. Vorige week werd helaas met 3-1 verloren maar het gevoel was er dat deze wellicht gewonnen kon worden.

Zeer gemotiveerd begonnen de dames van De Valk aan deze wedstijd. Het ging gelijk op. De pass kwam redelijk goed bij de spelverdeelster zodat ze afwisselend de aanvallers kon bedienen. Helaas kwam De Valk net iets tekort waardoor de 1e set werd verloren met 25-20.

1e set snel vergeten en gelijk goed focussen op de nieuwe set. Er werd hard gewerkt en De Valk nam goed het initiatief en liep zo 5 punten uit door een goede serviceserie. Helaas kregen ze daarna ook een serviceserie tegen waardoor het weer gelijk op ging. Uiteindelijk trok De Valk aan het langste eind en wonnen ze deze set nipt met 26-24.

De 3e set begon eigenlijk weer gelijk op tot 15-15. Toen kwam er een grote serviceserie tegen en deze set werd met 25-15 verloren.

De 4e set gelijk proberen om het weer goed op te pakken. Het ging wederom gelijk op. Deze set werd wel weer gewonnen met 25-22.

Voor het eerst dit seizoen moest er dus een 5e set aan te pas komen om te kijken wie er als winnaar van het veld zou komen. Al snel kwamen de dames van De Valk op een kleine achterstand. Deze kon niet meer worden goedgemaakt en deze laatste set werd helaas met 15-9 verloren. Eindstand 3-2.

Volgende week spelen de dames uit in Utrecht tegen USV/Protos 3. Zij staan op gelijke hoogte en hopelijk komt daar dan de eerste winst van het seizoen.

Cheque voor 17e eeuws schilderijtje van vroegere burgemeester Montfoort Nieuws 25 mrt, 17:10
Overval op woning in Lopik blijkt poging tot oplichting update 25 mrt, 16:46