Korfballers wervelend naar winst

Algemeen 55 keer gelezen

IJsselstein - De korfballers van Fortissimo hebben een even gemakkelijke als overtuigende 19-9 overwinning geboekt op tegenstander Devinco uit Deventer. Met deze verdiende overwinning behoudt Fortissimo de tweede plaats op de ranglijst. De IJsselsteiners blijven zo meedoen om het kampioenschap in de 3de klasse.

In het begin ging de wedstrijd het nog gelijk op. Het scoren kwam voor beide ploegen moeizaam op gang door goed verdedigen en door het missen van kansen. In het tweede deel van de eerste helft bleken de IJsselsteinse korfballers echter veel te sterk voor de Deventenaren. Devinco kwam er niet meer aan te pas. De laatste tien minuten van de eerste helft wervelde Fortissimo zich naar een 9-3 ruststand dankzij vier treffers op rij. In de tweede helft konden de IJsselsteiners het wat rustiger aandoen. Na een kwartier zette Fortissimo de wedstrijd met 13-5 op slot. Uiteindelijk bleef de score steken op 19-9.

Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10
• Sanne, Rachma en Rachel in de buurtkamer van Montfoort in de bibliotheek.
Montfoortse Buurtkamer helpt tegen eenzaamheid Nieuws 23 apr, 16:31
Koeien wat later dan anders de wei in Nieuws 23 apr, 16:12
Storing bij slagbomen IJsselbrug in Montfoort verholpen UPDATE 23 apr, 12:05
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 23 apr, 10:14
Auto's op de Weg der Verenigde Naties in IJsselstein kunnen uitzwenkende trailer niet ontwijken 112 22 apr, 20:37
Droomdag voor 9-jarige Theodoor uit IJsselstein Nieuws 22 apr, 16:50