Het Heksenfestijn onderzoekt toekomst via een enquête.
Het Heksenfestijn onderzoekt toekomst via een enquête. (Foto: )

Heksenfestijn Oudewater onderzoekt toekomst

  •   keer gelezen

Oudewater - Ondanks de ervaring van 26 eerdere edities van het Oudewaterse Heksenfestijn - jaarlijks tijdens het laatste weekend van juni - gaat de organisatie actief op zoek naar de toekomstkansen van het feestweekend. “Als we weten wat de mensen willen en verwachten, kunnen we beter inschatten of wij als vrijwilligersorganisatie die verwachtingen kunnen waarmaken”, aldus voorzitter Ingrid van der Wijngaard van Stichting Heksenfestijn.


“We willen graag van de bezoekers en de inwoners van Oudewater horen wat hun verwachtingen, ideeën en wensen zijn voor de komende jaren. Het wordt steeds moeilijker om een Heksenfestijn te organiseren. Met name de regelgeving wordt steeds complexer. Onze enquête moet inzicht geven in de mogelijkheden, zodat we een eventueel volgend Heksenfestijn daar op aan kunnen laten sluiten.”

Alle bezoekers en alle inwoners van Oudewater worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een enquête die op het internet te vinden is op: www.heksenfestijn.nl en op de facebookpagina van het Heksenfestijn.

In de afgelopen jaren zijn de eisen aan de organisatie aanzienlijk verhoogd. Steeds meer taken inzake veiligheid, bewaking, schoonmaak en inrichting komen – vaak letterlijk – voor rekening van de vrijwilligersorganisatie.

Voor meer informatie, mail Stichting Heksenfestijn Oudewater, Ingrid van der Wijngaard: info@heksenfestijn.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten