De Valk D1 verliest van Protos DS3

Algemeen 42 keer gelezen

Montfoort - Het was afgelopen zaterdag 22 oktober jl. een vroege ochtend voor Dames 1 van De Valk. Ze reisden om half 10 af naar Utrecht voor een wedstrijd tegen Protos DS3. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden want de twee dames teams staan gelijk in de poule.

De eerste set ging vrij gelijk op. De dames van De Valk kwamen goed op gang in de wedstrijd en gingen zelfverzekerd de strijd aan tegen Utrecht. Op een gegeven moment was de stand gelijk maar waren er wat problemen met het wedstrijdformulier waardoor de wedstrijd een tijdje stil lag. Dit zorgde voor veel onrust en de dames van De Valk raakten uit hun spel. Mede hierdoor ging de eerste set verloren aan Utrecht met 25-19.

Vol goede moed en met nieuwe concentratie gingen de dames van De Valk door met de tweede set; deze moesten ze toch kunnen winnen?! De servicedruk van De Valk was hoger waardoor de dames van De Valk beter in hun spel konden komen. Ook deze set ging gelijk op en werd beslist door een aantal mooie punten van de middenaanvallers Carla Vlooswijk en Annika Reijneveld. De set werd met 21-25 gewonnen door De Valk!

Met een goed gevoel gingen de dames door naar de derde set. De twee teams waren weer aan elkaar gewaagd en ook deze set ging vrij gelijk op waardoor het op een gegeven moment 24-24 stond! Maar door een mooie service van Protos ging de set met 26-24 naar Utrecht.

En toen stond het 2-1 maar ondanks dat gingen de dames van De Valk nog steeds voor de winst. Ondanks de mooie set-ups van Ruth Vreeswijk kon De Valk helaas niet op tegen het sterke blok van Protos en ook deze set ging naar Utrecht met 25-18.

Volgende week is het voor Dames 1 van De Valk weer een thuiswedstrijd. Ze spelen om 14.15 uur tegen Dosko in de Hofland Sporthal in Montfoort. Komen jullie ze aanmoedigen?

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Werkgroep Dementievriendelijk IJsselstein zoekt trainers Nieuws 23 uur geleden
Afbeelding
Jong en oud hebben veel plezier met het maken van paasstukjes Nieuws 27 mrt, 18:17
Afbeelding
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41
• Carla Post wilde een speeltuin voor álle kinderen.
Tien jaar speeltuin Kloosterplantsoen Nieuws 27 mrt, 08:54
Afbeelding
RMN: gewijzigde dienstverlening rondom Pasen Nieuws 27 mrt, 08:38
Afbeelding
Keukenbrand aan Lanceerplaats in IJsselstein 112 26 mrt, 21:03
• Gijs (l) en Bram hopen veel geld op te halen voor KiKa.
Broers doen halve triathlon voor KiKa Nieuws 26 mrt, 07:10
Afbeelding
Cheque voor 17e eeuws schilderijtje van vroegere burgemeester Montfoort Nieuws 25 mrt, 17:10