MSV’19 gelijk bij Vreeswijk

Algemeen 43 keer gelezen

Montfoort - Op bezoek bij Vreeswijk was MSV’19 alleen de eerste twintig minuten van de wedstrijd heer en meester. De voorsprong die het na twintig minuten nam via een doelpunt van Wouter Scholman was niet meer dan een logisch gevolg van de overmacht.

Hierna verzuimden de mannen van MSV’19 echter om door te drukken, sterker, viel de ploeg steeds meer terug en kon thuisclub Vreeswijk het evenwicht in de wedstrijd herstellen en zich vanuit een kansloze situatie steeds meer terugvoetballen.

Tot een goed uur speeltijd kon MSV’19 de minieme voorsprong behouden, maar in die zestigste minuut kwam thuisclub Vreeswijk op gelijke hoogte via een ingekopte vrije trap.

Hierna bleef thuisploeg Vreeswijk het betere spel behouden en zag het opnieuw via een ingekopte vrije trap, die een kopie was van de voorgaande, de stand zelfs in een 2-1 voorsprong ombuigen.

Tien minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd wist MSV-verdediger Bram Groenewoud via een vrije trap vanaf zo’n dertig meter van het doel de stand weer in evenwicht te brengen: 2-2.

Omdat zowel MSV’19 alsook Vreeswijk in de resterende tijd op zoek gingen naar een winnende treffer, brachten deze laatste minuten van de wedstrijd volop spanning, sensatie en rumoer, maar kon er door geen van de ploegen meer worden gescoord, zodat de wedstrijd eindigde in 2-2.

Lopikse raad behandelt subsidie politieke partijen (nog) niet Nieuws 18 apr, 11:33
Gemeente Lopik erkent onduidelijke communicatie over gekapte bomen bij Zeldenrust Nieuws 18 apr, 11:30
Gert Kruys per direct weg bij Montfoort SV'19 Sport 18 apr, 10:29
Kabouters zijn meer dan welkom op basisschool De Trekvogel in IJsselstein Nieuws 18 apr, 09:00
Gemeente vraagt inwoners mee te denken over herinrichting Benschop Nieuws 18 apr, 01:23
• De Nieuwegeinse band Dutchicana is één van de finalisten.
Vier bands strijden om titel Fulco's Battle of the Bands 2024 Nieuws 17 apr, 19:12
Ook Cals College geraakt door cyberaanval leverancier van boeken Nieuws 17 apr, 13:37
Donaties maken AED op scoutingclubgebouw in IJsselstein mogelijk Nieuws 17 apr, 11:17