MSV’19 gelijk bij Vreeswijk

  •   keer gelezen

Montfoort - Op bezoek bij Vreeswijk was MSV’19 alleen de eerste twintig minuten van de wedstrijd heer en meester. De voorsprong die het na twintig minuten nam via een doelpunt van Wouter Scholman was niet meer dan een logisch gevolg van de overmacht.


Hierna verzuimden de mannen van MSV’19 echter om door te drukken, sterker, viel de ploeg steeds meer terug en kon thuisclub Vreeswijk het evenwicht in de wedstrijd herstellen en zich vanuit een kansloze situatie steeds meer terugvoetballen.

Tot een goed uur speeltijd kon MSV’19 de minieme voorsprong behouden, maar in die zestigste minuut kwam thuisclub Vreeswijk op gelijke hoogte via een ingekopte vrije trap.

Hierna bleef thuisploeg Vreeswijk het betere spel behouden en zag het opnieuw via een ingekopte vrije trap, die een kopie was van de voorgaande, de stand zelfs in een 2-1 voorsprong ombuigen.

Tien minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd wist MSV-verdediger Bram Groenewoud via een vrije trap vanaf zo’n dertig meter van het doel de stand weer in evenwicht te brengen: 2-2.

Omdat zowel MSV’19 alsook Vreeswijk in de resterende tijd op zoek gingen naar een winnende treffer, brachten deze laatste minuten van de wedstrijd volop spanning, sensatie en rumoer, maar kon er door geen van de ploegen meer worden gescoord, zodat de wedstrijd eindigde in 2-2.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten