FOTO: Pulse
FOTO: Pulse (Foto: )

Aap Stein feliciteert de 25-jarige KBO

  •   keer gelezen

IJsselstein - De KBO staat al 25 jaar midden in de samenleving en zorgt voor menig 50-plusser in IJsselstein, Lopik e.o. voor een sociaal en betrokken bestaan. Aap Stein is onder de indruk van de kracht van deze organisatie en wenst de KBO nog veel succes de komende jaren!


Welzijn, participatie, integratie en gelijkwaardigheid van senioren in de samenleving zijn hierbij belangrijke pijlers. Dinsdag 1 november begonnen de festiviteiten rondom het 25-jarig jubileum van de KBO IJsselstein/ Lopik in de Oase. Deze feestelijke middag is onderdeel van de festiviteiten die de KBO organiseert om dit heugelijke feit te vieren.

Voorzitter Hans Pillen is enthousiast: “We willen de burgerkracht organiseren, elkaar helpen en vooral ook de kwetsbaren.” Dit komt voort vanuit katholieke waarden, maar het is allang niet meer zo dat alleen katholieken zich kunnen aanmelden. De KBO is er voor iedereen en gaat met de tijd mee. Ze biedt hulp voor gebruik van computer, tablet of smartphone. Ze organiseert ook informele reisjes, fietstochten, bingomiddagen en meer gezelligheid. Allemaal voor een lidmaatschap met een vriendelijke prijsje. Zo blijft de KBO laagdrempelig en voor iedereen.

Stein is altijd op zoek naar alles waar u als IJsselsteiner aandacht voor wilt. Mooie verhalen, vergeten locaties en goede initiatieven. Schroom niet en vertel het Stein in via redactie@onsijsselstein.nl of www.facebook.com/aap.stein

Aap Stein is een initiatief van Stichting Pulse in samenwerking met Zenderstreeknieuws.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten