Luck Raeck 1 speelt remise

  •   keer gelezen

Montfoort - Het kan binnen het badminton 3 kanten opgaan: of je wint, of je verliest en deze keer deed badmintonvereniging Luck Raeck uit Montfoort het laatste: er werd met 4 – 4 gelijk gespeeld.


Ditmaal werd er afgereisd naar Hoevelaken. Daar in het Eemgebied was de eerste klap direkt een daalder waard. Het herendubbel van Sikke van der Meulen en Marnix Keer werd keurig in 2 sets gewonnen. Vervolgens werd het damesdubbel een wedstrijd om bij te sidderen. Er waren maar liefst 3 sets voor nodig. Helaas trokken Desiree van der Meulen en Rianne de Jong aan het kortste eind.

Deze tussenstand was dus al een stille voorbode van deze wedstrijd. Dat bleek vooral in het tweede blok van de wedstrijd: bij de enkelpartijen. Ook hier werd alles keurig in evenwicht gehouden. De heren wonnen hun enkelpartijen, de dames verloren deze wedstrijden.

Tenslotte moest het dus beslist worden tijdens de gemengd dubbel wedstrijden. Maar ook hier was de gelijkheid in sterkte zichtbaar. De verenigingen hielden elkaar keurig in evenwicht. Dat belooft dus een spannende return thuis.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten