Foto: Vives
Foto: Vives (Foto: )

Jubileum jaar Vives gaat knallend van start

  •   keer gelezen

Vrijdagavond, kwart voor zes. De eerste mini’s van volleybalvereniging Vives in prachtige galakledij zijn al aanwezig, zoveel zin hebben ze er in. Een kwartier later is ook de rest gearriveerd over de rode loper en zijn alle mini’s in hun flitsende outfits door een fotograaf op de foto gezet.  


Een uur eerder zijn de dames en heren uit de eerste teams van Vives opgetrommeld en aan het werk gezet. Terwijl de één alle mini’s verwelkomt en hun jassen aanneemt, zorgen de andere spelers ervoor dat ieder kind, voorzien van een glaasje ‘champagne’ naar een plek aan tafel wordt begeleid. Da’s pas teamwork! Na een welkomspraatje van Cérile wordt er een heerlijk 3-gangen menu geserveerd waar alle mini’s lekker van smullen.

En dan is het tijd voor het hoogtepunt van de avond: de disco. Want welk feestje is nou compleet zonder een dansje? Onder leiding van de grootste feestbeesten uit dames 1 stroomt de dansvloer vol. Wat een danstalentjes hebben wij langs zien komen! Maar helaas, na een uurtje helemaal losgaan komt er ook aan dit mooie feest een einde. Gewapend met een goodiebag (waar, verrassend genoeg, nog meer snoepjes in zitten: hoera voor alle ouders) worden de mini’s weer opgehaald en wordt Bar IJsselhal weer omgetoverd tot de bar zoals we hem kennen. 

Lieve mini’s, de Jubileumcommissie hoopt dat jullie net zo genoten hebben als wij. Op naar het volgende knalfeest! 
 

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten