De spelers van Heren 1 nemen hun nieuwe shirts in ontvangst (Foto: Vives)
De spelers van Heren 1 nemen hun nieuwe shirts in ontvangst (Foto: Vives) (Foto: )

Jumpsquare en Vives tekenen sponsorcontract

  •   keer gelezen

IJsselstein - In de IJsselhal is eind oktober het 3-jarig sponsorcontract tussen Vives en Jumpsquare ondertekend. 


Drie jaar geleden startten Bianca en Emile Westing in IJsselstein Monkeytown, een indoor speelparadijs voor kinderen. Een groot succes, waardoor ze na anderhalf jaar met veel enthousiasme aan het volgende avontuur begonnen: het opstarten van Jumpsquare in Nieuwegein. Ondertussen is Jumpsquare één van de grootste trampolineparken in heel Europa. Kinderen vanaf 10 jaar kunnen komen jumpen, maar ook voor volwassenen is het een aanrader: de combinatie van sport, plezier en gezelligheid maakt Jumpsquare tot een uniek uitje. 

De samenwerking met Vives is eigenlijk helemaal niet zo verrassend: ook bij Vives staan plezier en gezelligheid hoog in het vaandel. Bianca speelt zelf ook bij Vives en de beslissing om de volleybalvereniging te sponsoren was daarom een logische keuze.

Bianca van Westing: ‘Vives is onwijs gezellig, de leden zijn enthousiast en zetten allemaal hun beste beentje voor binnen de vereniging. Daarnaast doet de prestatielijn het heel goed, wat sponsoren aantrekkelijk maakt’. Heren 1 speelt vanaf nu in mooie gesponsorde inspeel- en wedstrijdshirts. Daarnaast heeft Jumpsquare mooie banners en flyers gesponsord, die op thuisspeeldagen staan te pronken in de IJsselhal!
 

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten