Foto:

Sint vaart zaterdag 19 november IJsselstein binnen

  •   keer gelezen

Zaterdag 19 november intocht Sinterklaas in IJsselstein


Het is vrijdagavond en de hoofdpiet kijkt al de WhatsApp berichtjes door die hij van de Schakel heeft gekregen. Nog even een laatste telefoontje plegen en dan kan hij gerust gaan zitten. Maar eerst nog even Sinterklaas gerust stellen, want de organisatie voor de Intocht in IJsselstein op zaterdag 19 november is helemaal onder controle.

De Sint is zeer kritisch, alle details moeten kloppen, want de kinderen, ouders en opa’s en oma’s uit IJsselstein en omliggende plaatsen zijn dat van hem gewend.

De aankomst van Sinterklaas op Hazenveld, de verwelkoming door de burgemeester en alle kinderen is altijd een plezier om naar te kijken. Vanaf het Hazenveld, via de veilige brug, zal de Sint samen met de burgemeester, zijn getrainde pieten en zijn muziekpieten naar het Oude Stadhuis gaan om de kinderen toe te spreken.

Op het Oude Stadhuis is het altijd een drukte van jewelste. De pieten hebben een speciale training gehad om de kinderen extra te vermaken en te verrassen.

De Sint en zijn pieten gaan zoals voorgaande jaren in gezelschap van de burgemeester alle winkelcentra van IJsselstein bezoeken. Sinterklaas zal deze dag ruimschoots de tijd nemen om zoveel mogelijk kinderen een handje te geven. Na afloop van de intocht zal Sinterklaas weer onder toeziend oog van velen kinderen, ouders, opa’s en oma’s gaan genieten van zijn welverdiende nachtrust bij Hotel Epping. Welke verrassing staat hem dit jaar te wachten?

Wilt u meer informatie over de Intocht van Sinterklaas in IJsselstein?

Kijk dan op www.sintinijsselstein.nl Hier kunt u ook de tijden vinden van aankomst op alle winkelcentra en de tijd van het slapengaan van Sinterklaas bij Hotel Epping.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten