Afbeelding

Aap Stein zoekt contact in de Huiskamer

Algemeen 39 keer gelezen

Een aantal IJsselsteinse ouderen heeft het al ontdekt, maar helaas is het nog een té goed bewaard geheim in IJsselstein: De ‘Huiskamer’ in de Sterrenwacht.

Een gezellig praatje, samen eten en allerlei activiteiten, dat staat garant voor een leuke dag in de Sterrenwacht. Bij binnenkomst waren de deelnemers bezig met een spel en zij maakten graag tijd voor Aap Stein. Hij was namelijk geen onbekende, en na wat flauwe aapgrappen is een enthousiaste groepsfoto snel gemaakt.

De Huiskamer bestaat al een tijdje maar sinds kort is het stokje overgenomen door Petra de Vries. Met veel enthousiasme geeft ze een nieuwe draai aan De Huiskamer. Het eten en de spellen zullen blijven bestaan, maar wat ook zeker is, er zullen meer leuke activiteiten in de Sterrenwacht gaan plaatsvinden.. Petra licht een een tipje van de sluier op: ‘Het zal meer divers en interactiever worden. Betrekking van de wijk hierbij is ook één van de nieuwe ideeën. De huidige deelnemers hebben al vele mooie dinsdagen en donderdagen samen gehad. Maar zoals het spreekwoord luidt: hoe meer zielen, hoe meer vreugd.’’

Dus lijkt het u ook leuk om anderen te ontmoeten en mee te doen aan leuke activiteiten? Stuur dan een mailtje naar Petra de Vries: p.devries@stichting-pulse.nl of bel naar 030-6868030. Elke dinsdag en donderdag van 9.00 tot 14.30 uur is De Huiskamer open.

Stein is altijd op zoek naar alles waar u als IJsselsteiner aandacht voor wilt. Bijvoorbeeld mooie verhalen, vergeten of verborgen locaties en goede initiatieven. Schroom niet en vertel het Stein! Stuur een e-mail naar redactie@onsijsselstein.nlof neem contact op. Stein is ook te volgen op www.facebook.com/aap.stein

Aap Stein is een initiatief van Stichting Pulse in samenwerking met Zenderstreeknieuws.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Jong en oud hebben veel plezier met het maken van paasstukjes Nieuws gisteren
Afbeelding
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41
• Carla Post wilde een speeltuin voor álle kinderen.
Tien jaar speeltuin Kloosterplantsoen Nieuws 27 mrt, 08:54
Afbeelding
RMN: gewijzigde dienstverlening rondom Pasen Nieuws 27 mrt, 08:38
Afbeelding
Keukenbrand aan Lanceerplaats in IJsselstein 112 26 mrt, 21:03
• Gijs (l) en Bram hopen veel geld op te halen voor KiKa.
Broers doen halve triathlon voor KiKa Nieuws 26 mrt, 07:10
Afbeelding
Cheque voor 17e eeuws schilderijtje van vroegere burgemeester Montfoort Nieuws 25 mrt, 17:10
Afbeelding
Overval op woning in Lopik blijkt poging tot oplichting update 25 mrt, 16:46