Vives heren weer op stoom tegen Kalinko-Haaglanden

Algemeen 37 keer gelezen

Afgelopen donderdag stond de inhaalwedstrijd tegen Kalinko-Haaglanden op het programma. Dit team heeft in de competitie tot nu toe wisselvallig gepresteerd, aan VIVES de taak om de zure nasmaak van de nederlaag weg te spoelen.

De 1ste set werd begonnen met Daan en Mitchel aan de buitenkant, Addie en de weer herstelde Thijme op midden, Tom op dia, Joël als spelverdeler en Hylke als libero. De mannen begonnen sterk en kwamen door sterke services al snel op een 11-3 voorsprong. Daarna liet VIVES te teugels een beetje vieren en kon Kalinko enigszins terug komen in de set. De overwinning kwam echter geen moment in gevaar, 25-19.

In de 2e set kon VIVES het niveau van de 1ste set goed vasthouden, de servicedruk beef hoog en ook de blokkering stond goed. Ook al speelde VIVES niet geweldig, de set werd wel met duidelijke cijfers gewonnen, 25-16.

In de 3de en 4e set was het verzet van Kalinko gebroken, de tegenstander liet de koppies hangen en uitten hun frustratie naar de scheidsrechter die daarvoor nog een gele kaart moest geven. De wedstrijd werd afgesloten met 25-17 en 25-21 in respectievelijk de 3de en 4de set.

5 bruikbare punten dus voor het 1ste team van VIVES, dat hierdoor de 2de plaats weer terugpakt in de competitie. Wat volgt is een vrij weekend, aankomende donderdag om 21:30 uur speelt heren 1 echter alweer voor de beker tegen Inter Rijswijk. Dit team speelt mee voor het kampioenschap in de promotieklasse, we kunnen uw steun dus weer goed gebruiken!

• Carla Post wilde een speeltuin voor álle kinderen.
Tien jaar speeltuin Kloosterplantsoen Nieuws 27 mrt, 08:54
RMN: gewijzigde dienstverlening rondom Pasen Nieuws 27 mrt, 08:38
Keukenbrand aan Lanceerplaats in IJsselstein 112 26 mrt, 21:03
• Gijs (l) en Bram hopen veel geld op te halen voor KiKa.
Broers doen halve triathlon voor KiKa Nieuws 26 mrt, 07:10
Cheque voor 17e eeuws schilderijtje van vroegere burgemeester Montfoort Nieuws 25 mrt, 17:10
Overval op woning in Lopik blijkt poging tot oplichting update 25 mrt, 16:46