Luck Raeck maakt grote sprong vooruit

Algemeen 73 keer gelezen

Montfoort - Dat de kwaliteit van de trainingen bij badmintonvereniging Luck Raeck dik in orde is, bleek afgelopen vrijdagavond maar weer eens. Dankzij trainer Edwin Pelsmaeker maken de leden duidelijke sprongen voorwaarts en hebben met name de competitiespelers duidelijke progressie gemaakt.

Het mix-team van Luck Raeck speelde vrijdag haar wedstrijd tegen OSM uit Maarssen. Omdat vorige week de returns van alle wedstrijden zijn begonnen, is het ook aardig om eens te kijken wat de uitslagen waren van de zogenaamde ‘heenwedstrijden’. Tegen deze tegenstander was dat niet zo best. De uitwedstrijd ging destijds namelijk verloren met 1 – 7. Dus er wachtte thuis een behoorlijke uitdaging.

En het begin voorspelde al niet veel goeds. Het herendubbel van Rijk den Hartog en Patrick Goos werd weliswaar in drie sets gespeeld, maar helaas verloren. Maar gelukkig trokken Ria Rietveld en Iris Kling dit weer recht met hun overwinning van het dames-dubbel. Tijdens de enkelpartijen werd de buit eerlijk verdeeld: Rijk den Hartog en Iris verloren hun enkelpartij. Maar Aldert Pol en Inger Goos wonnen hun partijen. Zo was de tussenstand opnieuw in evenwicht.

Dan volgen automatisch de gemengd dubbelpartijen die uiteindelijk de eindstand op het bord moeten zetten. Na een stroeve start wisten Inger en Aldert hun partij in maar liefst drie sets te winnen. Helaas verloren Ria en Rijk hun partij, maar uiteindelijk deelde Luck Raeck dus de punten. Als je dat afzet tegen de ogenschijnlijke kansloze nederlaag tijdens de uitwedstrijd, kan en mag je rustig concluderen dat een gelijkspel een duidelijke sprong vooruit is. Hopelijk wordt deze trend door dit team de komende wedstrijden voortgezet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Werkgroep Dementievriendelijk IJsselstein zoekt trainers Nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
Jong en oud hebben veel plezier met het maken van paasstukjes Nieuws 27 mrt, 18:17
Afbeelding
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41
• Carla Post wilde een speeltuin voor álle kinderen.
Tien jaar speeltuin Kloosterplantsoen Nieuws 27 mrt, 08:54
Afbeelding
RMN: gewijzigde dienstverlening rondom Pasen Nieuws 27 mrt, 08:38
Afbeelding
Keukenbrand aan Lanceerplaats in IJsselstein 112 26 mrt, 21:03
• Gijs (l) en Bram hopen veel geld op te halen voor KiKa.
Broers doen halve triathlon voor KiKa Nieuws 26 mrt, 07:10
Afbeelding
Cheque voor 17e eeuws schilderijtje van vroegere burgemeester Montfoort Nieuws 25 mrt, 17:10