IJFC Vrouwen 1 verliest van Zeeuws Smerdiek

Algemeen 85 keer gelezen

IJFC startte goed. Er waren kansen de eerste 10 minuten maar er vielen geen goals. Daarna kwam Smerdiek berter door. Toch kwam IJFC op voorsprong. Een vrije trap van Petra Verbeek op Lois Spliet die eenvoudig intikte.

Net voor rust werd de voorsprong uit handen gegeven. Een corner werd niet goed vererkt door Tamara Kamps en de aanvallende ploeg reageerde attenter dan de IJFC verdediging.

Ruststand 1-1 maar IJFC was de betere ploeg de eerste helft dus er was geen reden tot zorgen.

Dat leip toch anders dan verwacht. IJFC had nog diverse kansen maar als die er dan niet ingaan geeft dat de tegenpartij weer lucht. en zo geschiedde. Smerdiek kreeg steeds meer vat op het IJFC spel en bij IJFC werd het steeds onzorgvuldiger en het oogde vermoeid. Dat is deels te verklaren door de afwezigheid van vele speelsters die met een blessure vanaf de kant toekeken en ook de wedsrtrijd zagen kantelen.

Smerdiek had beduidend minder kansen nodig om tot scoren te komen. Het 2de doelpunt kwam uit een vrije trap van Smerdiek die in 2de instantie werd ingeschoten. Daarna kon IJFC toch nog paar kansen creëren maar ook die pogingen brachten geen succes. In de 75 ste minuut kregen de bezoekers nog een strafschop die benut werd en de wedstrijd gespeeld was.

• Sanne, Rachma en Rachel in de buurtkamer van Montfoort in de bibliotheek.
Montfoortse Buurtkamer helpt tegen eenzaamheid Nieuws gisteren
Koeien wat later dan anders de wei in Nieuws gisteren
Storing bij slagbomen IJsselbrug in Montfoort verholpen UPDATE 23 apr, 12:05
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 23 apr, 10:14
Auto's op de Weg der Verenigde Naties in IJsselstein kunnen uitzwenkende trailer niet ontwijken 112 22 apr, 20:37
Droomdag voor 9-jarige Theodoor uit IJsselstein Nieuws 22 apr, 16:50
• Er kon ook volop geknutseld, getekend, gekleurd en geschilderd worden.
IJsselveld-Oost viert zijn buurtfeest Nieuws 22 apr, 16:25
• De ondertekening van de overeenkomst.
Onderwijsbegeleiding voor álle kinderen met Fit4talent in Bibliotheek IJsselstein Nieuws 22 apr, 16:20