Sommige wegen en straten zijn tijdens de Linschotenloop een paar uur niet bereikbaar. De organisatie gaat er streng op toezien. (Foto: PR)
Sommige wegen en straten zijn tijdens de Linschotenloop een paar uur niet bereikbaar. De organisatie gaat er streng op toezien. (Foto: PR) (Foto: )

Wegen en straten tijdens Linschotenloop afgesloten

  •   keer gelezen

Linschoten - Voor de 39ste keer wordt op zaterdag 17 december de Linschotenloop gehouden. Het dorp bruist dan van de activiteit en uit het hele land komen bezoekers. Er worden veel bezoekers verwacht.


Zoals altijd worden de bezoekers gestimuleerd zoveel mogelijk gebruik te maken van de gratis pendelbussen uit Woerden. Toch zijn er velen die op het laatste moment nog het dorp proberen in te glippen en zo voor hinder zorgen. Deze editie zal de organisatie echter streng zijn. Tussen 12.00 en 13.30 worden alle inkomende auto’s geweigerd. Iedereen kan het dorp overigens wel uit. Tot 12.00 uur kan iedereen wel normaal het dorp in en uit en krijgen deelnemers een parkeerplaats geboden bij de diverse bedrijven.
In het dorp is er éénrichtingsverkeer over de ader Laan van Rapijnen–Laan van Overvliet–Van Rietlaan. De bewoners van de wijk Voorvliet moeten er rekening mee houden dat zij met de auto van 9.00 tot 17.00 uur hun woning niet kunnen bereiken of verlaten.
Alle wegen die deel zijn van de looproutes zullen enige tijd afgesloten zijn. Zie ook de website www.linschotenloop.com.

De organisatie van de Linschotenloop hoopt op deze manier een mooi evenement aan het dorp aan te bieden met zo weinig mogelijk hinder voor de bewoners. Inschrijven voor de Linschotenloop is trouwens nog mogelijk bij de start.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten