Winnares Rina van den Haselkamp met dochter Anita kijken toe hoe Wilco Versluis van AH Montfoort de boodschappen scant. (Foto en tekst: Paul van den Dungen)
Winnares Rina van den Haselkamp met dochter Anita kijken toe hoe Wilco Versluis van AH Montfoort de boodschappen scant. (Foto en tekst: Paul van den Dungen) (Foto: )

Winnares: Eén minuut gratis winkelen is zo voorbij

  •   keer gelezen

Montfoort - Rina van den Haselkamp-Jonkers mocht vrijdagavond bij Albert Heijn in Montfoort een minuut gratis winkelen. Zij had deze prijs gewonnen tijdens het Letterspel van Radio Stad Montfoort.


Elf weken lang werd er in het programma De Zondagmorgenkoorts een vraag gesteld. Met de elf letters moest de juiste oplossing worden gevonden. Dat was dit jaar ‘Stage Fright’, de al 45 jaar optredende band van Piet Rutges en zijn mannen uit Montfoort. Uit de ruim veertig bellers kwam Rina van den Haselkamp afgelopen zondag als winnares naar voren.

Omdat zij slecht ter been is, werd zij vergezeld door dochter Anita. Nadat Wilco Versluis van Albert Heijn de regels van het spel had uitgelegd gaf hij het startsein. Anita rende door de winkel om in een minuut tijd zoveel mogelijk boodschappen te vergaren. Maar wat zijn zestig seconden dan snel voorbij. Als het eindsignaal klinkt blijkt bij de kassa dat zij voor 145,91 euro aan gratis boodschappen in het karretje heeft liggen.

Het meest hilarische is toch wel een stronk prei. Anita: “Ik kwam de bocht om en voor ik het wist had ik de prei in mijn handen. Tjeetje wat gaat die tijd snel en dan ben ik nog maar in twee paden geweest.”

Uit handen van Wilco Versluis krijgt Rina nog een mooie bos bloemen, een daverend applaus van het winkelpersoneel en natuurlijk de gratis boodschappen.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten