Coccinelli knipt voor Vergeten Kind

  •   keer gelezen

IJsselstein – Kinderkapsalon Coccinelli knipt in december voor Stichting Het Vergeten Kind, een organisatie die zich inzet om het welzijn van kinderen in opvanglocaties in Nederland te verbeteren.


Denk je aan december, dan denk je ook aan familie, cadeautjes, feest, warmte en gezelligheid. Toch is dat niet voor iedereen zo. In Nederland wonen tienduizenden kinderen in opvanglocaties voor wie dit helemaal niet vanzelfsprekend is. Als moeder van twee jonge kinderen gaat juist die tegenstelling eigenaresse Denise Hoffman erg aan het hart. “Ik ben erg onder de indruk van Stichting Het Vergeten Kind. Zij zetten zich in om een positieve bijdrage te leveren aan het leven van kinderen in Nederland die noodgedwongen in de opvang moeten leven.”

Een van de manieren waarop Coccinelli het verschil wil maken is door in de maand december in de kapsalons aandacht te vragen voor het werk van stichting Het Vergeten Kind. Daarnaast gaat er van elke knipbeurt in de maand december 1 euro naar de stichting. “Ik kan de wereld helaas niet veranderen, maar ik kan als ondernemer op deze manier wel een steentje bijdragen.”, aldus Hoffman.

Kinderkapsalon Coccinelli heeft vestigingen in Vianen en in IJsselstein en knipt op afspraak. Kijk voor de meest actuele info op coccinelli.nl of op de facebook-pagina.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten