Martin Blom en echtgenote Wilma vieren hun jubileum met een nieuw logo en bijzondere aanbiedingen. FOTO: Lysette Verwegen
Martin Blom en echtgenote Wilma vieren hun jubileum met een nieuw logo en bijzondere aanbiedingen. FOTO: Lysette Verwegen

25-jarig JS Vloeren blij met al het vertrouwen

13 dec, 15:00 Algemeen

IJsselstein - JS Vloeren bestaat 25 jaar. Dat wordt zaterdag 17 december gevierd met de onthulling van een nieuw logo en aantrekkelijke aanbiedingen in de ruime zaak aan de Industrieweg 38A op industrieterrein Lage Dijk.

Zo ontvangen klanten gratis witte MDF-plinten bij Hollandsche Vloeren; bij elke vierkante meter Royal Dutch Floor een gratis vierkante meter Beautifloor laminaat; een gratis ondervloer bij elke vierkante meter laminaat vloer en elke tiende tiende vierkante gratis bij een pvc vloer. Onder alle verkochte vloeren in december wordt ook een gratis interieuradvies van Linda Hunter verloot. Bestaande klanten ontvangen tien procent korting op alle onderhoudsproducten.

“Wij zijn blij met het vertrouwen dat onze klanten al 25 jaar in ons hebben”, vertelt Martin Blom. Hij kent elke hoekje van JS Vloeren al 25 jaar, waarvan de laatste 10 jaar als directeur. In het nieuwe logo is alles vervat waar JS Vloeren voor staat: “Ambacht, kwaliteit en specialiteiten: parket, laminaat en pvc.” Maar de specialiteiten reiken verder: “We leggen ook betonlook vloeren, renoveren trappen en maken schuifkasten op maat.”
En dan is er nog het zegel: ‘Sinds 1991’. “We zijn trots op de 25 jaar waarin we onze expertise hebben opgebouwd.” Dat komt ook terug in de houten vloeren van de uitgebreide collecties. “Vloeren die ook kunnen op een ondergrond met vloerverwarming. Maar dat vergt specialisme.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Archiefonderzoek naar korenmolen De Hoop Algemeen 14 aug, 09:00
Afbeelding
Grote schuurbrand in Lopik slaat niet over naar stal, geen gewonden 112 14 aug, 02:31
Afbeelding
Antonius Ziekenhuis levert medicijnen thuis af Algemeen 13 aug, 10:00
Afbeelding
Van boer tot bord in het Groene Hart Algemeen 13 aug, 09:00
Afbeelding
Stuk glas veroorzaakt brand in bouwcontainer 112 12 aug, 17:34
Afbeelding
Hevige rookontwikkeling door buitenbrand langs N210 112 12 aug, 17:30
Afbeelding
Gemeente Lopik waarschuwt voor parkeerboetes lang de Lek Algemeen 12 aug, 14:10
Afbeelding
Dienstregeling bus 107 en tram wijzigt door Vuelta Algemeen 12 aug, 10:55