MSV’19 redt het niet tegen PVC

Algemeen 95 keer gelezen

Montfoort - In de laatste competitiewedstrijd van 2016 bleek thuisclub PVC niet zozeer beter dan het bezoekende MSV’19, maar vooral effectiever.

Waar het MSV’19 in de eerste twee minuten niet lukte om een vroege voorsprong op het bord te zetten, waarbij drie corners op een rij binnen de eerste vier minuten toch een bijdrage van formaat hadden kunnen leveren, daar was thuisploeg PVC in de eerste de beste keer dat het op de helft van MSV’19 acteerde meteen succesvol via Mo Ghoudane, waardoor de thuisclub een vroege voorsprong nam.

Waar MSV’19 vervolgens op de gelijkmaker loerde lukte het PVC om binnen de twintig minuten de voorsprong te verdubbelen, waarbij het de hulp kreeg van MSV-verdediger Ralph Kolfschoten die een onschuldig lijkende voorzet van Wim Overbeek in eigen doel kopte: 2-0.

Een kleine tien minuten later kwam MSV’19 op een aansluitingstreffer, waarbij Stan Hilhorst, deze middag de vervanger van de geblesseerde clubtopscoorder Jort van Geffen, leek te kunnen scoren maar de bal vervolgens voorgaf aan Ruben Peters, die op zijn beurt de goal gunde aan Timo Bakker: 2-1.

Nadat nog een ziedende streep van Ruben Peters over het doel werd geschoten en ook een afstandsschot van Roy Gruters geen doel wist te treffen eindigde de eerste helft in een achterstand voor het bezoekende MSV’19.

In de tweede helft verving Kjeld Beerthuizen de matig acterende Hobie Gras en moest een licht geblesseerde Hugo Peters vervangen worden door Jesper Kolfschoten. Hierna bleef MSV’19 de beter voetballende ploeg, maar wisten de bezoekers zich geen enkele kans te creëren, waardoor de PVC verdediging simpel overeind bleef.

Ook een wissel van spits Stan Hilhorst voor de meer beweeglijke Robin Stokman zorgde niet voor de beslissende ommekeer. De grootste mogelijkheid was er nog voor Ruben Peters, die zijn kopbal na een voorzet van Mark Kemp net langs de kruising over het doel zag gaan.

Uiteindelijk scoorde Kjeld Stolk voor PVC de 3-1 in de 71ste minuut, waarmee de wedstrijd definitief gespeeld leek.

MSV’19 kwam weliswaar nog op 3-2 via een door invaller Kjeld Beerthuizen ingelopen voorzet van Jesper Kolfschoten, maar verder kwam de ploeg niet, waardoor de te noteren einduitslag die in de boeken komt 3-2 is in het voordeel van thuisclub PVC.

Jong en oud hebben veel plezier met het maken van paasstukjes Nieuws 27 mrt, 18:17
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41
Cheque voor 17e eeuws schilderijtje van vroegere burgemeester Montfoort Nieuws 25 mrt, 17:10
Overval op woning in Lopik blijkt poging tot oplichting update 25 mrt, 16:46