Foto:

Aap Stein zingt mee met Eigenwijs

  •   keer gelezen

IJsselstein - Bij de tweede helft van de generale repetitie sluipt Aap Stein de zaal binnen. Er wordt druk geoefend voor het optreden dat op woensdag 14 december wordt gegeven in de Oase. Tijdens de bingomiddag kan iedereen dan gezellig meezingen.


Onder de bezielende leiding van dirigent Floor Snijders zingt het seniorenkoor Eigenwijs enthousiast en vol overtuiging de sterren van de hemel. Een gevarieerd menu aan klassieke kerstliedjes in een modern jasje passeren de revue. Van Halleluja en Christus is geboren tot Jingle Bells en Rudolf het rendier!

Aap Stein geniet, luistert en kijkt vol bewondering naar het zangspel. Hij is benieuwd naar deze jonge dame en vraagt haar het hemd van haar lijf.

Floor is 23 jaar en studeert aan het conservatorium in Utrecht. Ze zit nu in haar vierde jaar van de docentenopleiding Muziek en dirigeert sinds een jaar als vrijwilliger met veel plezier het seniorenkoor dat uit 20 leden bestaat. “De doelgroep spreekt mij heel erg aan. Na mijn studie wil ik muziek en senioren blijven combineren. Er is veel vraag naar muziek, ook om als therapeutisch middel in te zetten.”

Is zingen ook jouw passie? Kom vrijblijvend meezingen op woensdagmiddag van 13.30 – 15.30 uur. Stuur voor meer informatie een e-mail naar Floor op floor.snijders.93@gmail.com.

Stein is altijd op zoek naar alles waar u als IJsselsteiner aandacht voor wilt. Bijvoorbeeld mooie verhalen, vergeten of verborgen locaties en goede initiatieven. Mail naar redactie@onsijsselstein.nl of neem contact op. www.facebook.com/aap.stein

Aap Stein is een initiatief van Stichting Pulse in samenwerking met Zenderstreeknieuws.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten