"We hebben vijftig jaar in onze oude woning gewoond. Op naar de volgende vijftig jaar in dit appartement!", zegt het echtpaar Van de Haar bij de sleuteloverhandiging.
"We hebben vijftig jaar in onze oude woning gewoond. Op naar de volgende vijftig jaar in dit appartement!", zegt het echtpaar Van de Haar bij de sleuteloverhandiging. (Foto: )

Nieuw Lindescote klaar voor eerste bewoners

  •   keer gelezen

Linschoten - De heer en mevrouw Van de Haar kregen vorige week de sleutel van hun nieuwe huurappartement aan de Jacob Barneveldstraat in Linschoten, uit handen van Karin Verdooren, directeur-bestuurder van GroenWest. Het echtpaar komt uit Linschoten en is blij met de nieuwe woning. De heer Van de Haar vertelt enthousiast: “We hebben vijftig jaar in onze oude woning gewoond. Op naar de volgende vijftig jaar in dit appartement!”


Met het woonzorgcentrum onder hetzelfde dak is de zorg voor de bewoners van deze zelfstandige huurappartementen binnen handbereik.

Een jaar na het slaan van de eerste paal is nu de oplevering van de huurappartementen een feit. Alle bewoners van de veertien huurwoningen krijgen deze week de sleutel van hun nieuwe appartement en kunnen nu aan de slag in de woning. De zeven sociale huurwoningen en zeven vrije sectorhuurwoningen maken onderdeel uit van een gebouw, waarin ook een woonzorgcentrum is gevestigd. Hierin zijn 33 zorgwoningen gerealiseerd.

Met de komst van dit woonzorgcentrum is de zorg voor de bewoners van de huurappartementen ook binnen handbereik.

Karin Verdooren vertelt: “Net als de bewoners zijn ook wij erg blij met deze prachtige aanvulling op het dorp Linschoten. Een plek waar bewoners prettig oud kunnen worden in hun eigen woonomgeving.”

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten