Wethouder Huib Veldhuijsen en burgemeester Patrick van Domberg feliciteren Patrick Roelofs van Bakkerij Brokking met het geweldige resultaat. Foto: Bernard Brosi
Wethouder Huib Veldhuijsen en burgemeester Patrick van Domberg feliciteren Patrick Roelofs van Bakkerij Brokking met het geweldige resultaat. Foto: Bernard Brosi (Foto: )

Felicitaties voor Bakkerij Brokking

  •   keer gelezen

IJsselstein / Regio - Bakkerij Brokking is dit jaar met het rapportcijfer 9,5 tweede geworden in de inmiddels 24e editie van de AD Oliebollentest. Wethouder Huib Veldhuijsen en burgemeester Patrick van Domburg gingen naar de winkel in de Benschopperstraat om te feliciteren én te proeven.


Met zijn tweede plaats op de landelijke lijst is Brokking wel de beste oliebollenbakker in de provincie Utrecht. Op de eerste plaats eindigde voor het tweede jaar op rij Meesterbakker Voskamp in Spijkenisse.

Ook Brokking heeft een naam op te houden als het om zijn oliebollen gaat. Twee jaar geleden sleepte de bakkerij, met acht vestigingen, waaronder in IJsselstein, Lopik en Woerden, zelf de eerste prijs in de wacht met zelfs het ultieme cijfer 10.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten