Het lukte De Valk D1 niet om langs Switch te komen. (Archieffoto De Persgroep)

De Valk D1 verliest van Switch

Algemeen 48 keer gelezen

Montfoort - Switch begon vol overtuiging aan de wedstrijd en liet zowel verdedigend als aanvallend een knap staaltje werk zien. Dit bracht De Valk in eerste instantie op een flinke achterstand. Met een mooie servicereeks van onder andere Carla Vlooswijk, goede passes van invalster Britt Groenewoud (meisjes 1) en scorende aanvallen van Annika Reijneveld en invalster Danielle van de Brink lukt het de Montfoortse dames de achterstand kleiner te maken. Helaas was dit niet voldoende om de winst van de eerste set in eigen zak te steken (19-25). De tweede set liep niet lekker bij de dames van De Valk. Switch serveerde goed waardoor de pass bij De Valk niet goed onder controle kwam en spelverdeler Ruth Vreeswijk hard moest werken om er nog een setup uit te kunnen halen. Eindstand 10-25.

De derde set hadden de dames van De Valk maar 1 opdracht gekregen van coach Arturo Ringers: 1 set pakken. De Montfoortse dames gingen er vol in en na een spannende set met lange rally’s die ervoor zorgden dat de tegenstander meerdere matchpunten hadden, lag het geluk helaas niet aan de kant van Montfoort (25-27). De laatste set: zou het de thuisspelende ploeg lukken om toch nog een punt te pakken? De vierde set was een goede afspiegeling van de wedstrijd: soms lange rally’s, mooie passes, setups, aanvallen en services van De Valk. Helaas was Switch net te sterk om ook deze set te winnen: 20-25. Eindstand van de wedstrijd: 0-4.

Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 19 uur geleden
Auto's op de Weg der Verenigde Naties in IJsselstein kunnen uitzwenkende trailer niet ontwijken 112 22 apr, 20:37
Droomdag voor 9-jarige Theodoor uit IJsselstein Nieuws 22 apr, 16:50
• Er kon ook volop geknutseld, getekend, gekleurd en geschilderd worden.
IJsselveld-Oost viert zijn buurtfeest Nieuws 22 apr, 16:25
• De ondertekening van de overeenkomst.
Onderwijsbegeleiding voor álle kinderen met Fit4talent in Bibliotheek IJsselstein Nieuws 22 apr, 16:20
Op & Top Vrouw bij Sisters Event in Dorpshuis Benschop Nieuws 22 apr, 14:18
• Twee van de winnaars. In totaal waren er 36 bekers te vergeven.
Prijzenregen tijdens clubkampioenschappen Apollo Sport 22 apr, 11:45
IJsseloever Dames 1 nog niet uit gevarenzone Sport 22 apr, 09:09