De mini's oefenen heel hard tijdens hun theaterles. Ze dansen hier op een liedje wat ze gaan zingen tijdens hun voorstelling 'Kikker is Kikker'. (Foto: Sophie Meijer)
De mini's oefenen heel hard tijdens hun theaterles. Ze dansen hier op een liedje wat ze gaan zingen tijdens hun voorstelling 'Kikker is Kikker'. (Foto: Sophie Meijer)

Hele week lenteshows bij Muziekhuis Oudewater

Algemeen 126 keer gelezen

Oudewater - “Het eerste seizoen is voorbij gevlogen, er is ontzettend veel leuks gebeurd”, stelt Loes de Vos van Muziekhuis Oudewater. Het seizoen wordt afgesloten met de Lenteshows van zaterdag 25 maart t/m zaterdag 1 april.

Door Sophie Meijer

De week gaat op zaterdag 25 maart van start met de Voorspeelavond met optredens van de zangleerlingen en de instrumentleerlingen. Ook de Vocal Class 11-15 jaar en de Vocal Talent Group zingen hun repertoire.

“Tijdens het XMAS weekend was er ook een voorspeelavond. Het was fantastisch om te zien hoe ver ze waren en nu mogen ze weer laten horen wat ze geleerd hebben. Ik kijk er erg naar uit!”, vertelt Loes de Vos enthousiast.

De volgende Lenteshow is de Mini-middag op woensdag 29 maart. De jongste leerlingen van het Muziekhuis en van dansschool D’Joy staan deze middag centraal. Zo treedt het Spelenderwijsorkest mini en junior op en spelen de kinderen van de mini-theaterles hun voorstelling ‘Kikker is Kikker’. Als kers op de taart treden ook de jongste danseressen op.

De Popnight met aansluitend de Jamsessie Light staat op vrijdag 31 maart gepland. Tijdens deze avond treden de leerlingen van de cursus ‘Kennismaking popband’ en de cursus ‘Keyboard’ op. De demogroep van Dansschool D’Joy verzorgt tussendoor enkele dansoptredens. “Tijdens de allereerste Jamsessie Light mag iedereen onder de 18 jaar komen meespelen of zingen. Publiek is natuurlijk ook welkom!”

Als klap op de vuurpijl is er de jeugdmusical DROOM op 1 april, waarvan zelfs de avondshow al is uitverkocht. “De kinderen hebben hier vanaf september keihard voor geoefend. Ik ben er trots op dat er zo’n mooie productie staat na ons eerste seizoen”, geeft Loes aan. Meteen na de lenteshows sluit Muziekhuis Oudewater tot september 2017 haar deuren voor de restauratie van het gebouw. Sommige lessen gaan op een alternatieve locatie door. “We hebben nu al zin in het volgende seizoen en broeden op een leuk, creatief en muzikaal programma voor het volgende jaar.”

Meer info over het programma en de restauratie via: www.muziekhuisoudewater.nl en www.facebook.com/muziekhuisoudewater.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Een zonnige Lentemarkt in Montfoort.
Zonnig shoppen op Montfoortse lentemarkt Nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
Zomers dagje de boer op langs agrarische bedrijven Nieuws 17 uur geleden
• Een lange rij mensen neemt afscheid van Marcel Peters.
Afscheid van Marcel met mix van gevoelens Nieuws 17 uur geleden
• Een afscheidsfeestje in de IJsselhal.
Vives wint zijn laatste duel in de Topdivisie Sport 19 uur geleden
Afbeelding
Voortgang badmintoncompetitie BC Apollo Sport 21 uur geleden
Afbeelding
Montfoort SV'19 op degradatieplek, koploper VVIJ morst punten en ander voetbal Sport 21 uur geleden
Afbeelding
Auto met jonge kinderen in sloot bij Lopik 112 14 apr, 10:54
Afbeelding
Geslaagde Meet & Greet over recreatie, toerisme en streekproducten Nieuws 13 apr, 09:00