Denise Edwards (r) overhandigt de bijdrage van Kapsalon Coccinelli aan Kim de Witte (l) van Stichting Het Vergeten Kind. FOTO: Coccinelli
Denise Edwards (r) overhandigt de bijdrage van Kapsalon Coccinelli aan Kim de Witte (l) van Stichting Het Vergeten Kind. FOTO: Coccinelli

Vergeten Kind krijgt hulp van kinderkapsalon

Algemeen 145 keer gelezen

IJsselstein - Kapsalon Coccinelli heeft een bedrag van 426 euro overhandigd aan Stichting Het Vergeten Kind. Deze organisatie zet zich in om het welzijn van kinderen in opvanglocaties in Nederland te verbeteren. Het bedrag werd in de feestmaand december door de kapsters van Coccinelli bij elkaar geknipt.

Nadat eigenaresse Denise Edwards gehoord had van het werk van Stichting Het Vergeten Kind, nam ze in november vorig jaar contact op met Stichting Het Vergeten Kind. “Veel kinderen in Nederland leven noodgedwongen in de opvang. Als ondernemer die dagelijks met kinderen te maken heeft, kun je daar je ogen niet voor sluiten.” vindt ze. Na overleg werd de knipactie op touw gezet. Kim de Witte, Relatiemanager Acties van Stichting Het Vergeten Kind, kwam de opbrengst in ontvangst nemen. Ze was erg blij met de bijdrage.

“Als kapper streef je ernaar een ‘wow’-moment te creëren om de wereld mooier te maken. Wanneer je dat moment kunt combineren met een goede boodschap, heb je dubbele winst.”, vertelt Edwards. Ze wil kijken of ze de stichting ook op andere manieren kan ondersteunen. ‘’Ik kan de wereld helaas niet veranderen, maar ik kan als ondernemer op deze manier wel een steentje bijdragen.”

“Tijdens het knippen hebben we vaak persoonlijke gesprekken met onze klanten. Dat zou een prima moment kunnen zijn om het ook eens over Stichting Het Vergeten Kind te hebben. Het zou fijn zijn als meer mensen iets willen doen om het welzijn van kinderen in opvanglocaties in Nederland te verbeteren.”

Kinderkapsalon Coccinelli heeft vestigingen in Vianen en in IJsselstein.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Lopikse burgemeester De Graaf gaat weer op pad om Koninklijke onderscheidingen uit te reiken Nieuws 18 apr, 13:01
Afbeelding
Lopikse raad behandelt subsidie politieke partijen (nog) niet Nieuws 18 apr, 11:33
Afbeelding
Gemeente Lopik erkent onduidelijke communicatie over gekapte bomen bij Zeldenrust Nieuws 18 apr, 11:30
Gert Kruys per direct weg bij Montfoort SV'19 Sport 18 apr, 10:29
Afbeelding
Kabouters zijn meer dan welkom op basisschool De Trekvogel in IJsselstein Nieuws 18 apr, 09:00
Afbeelding
Gemeente vraagt inwoners mee te denken over herinrichting Benschop Nieuws 18 apr, 01:23
• De Nieuwegeinse band Dutchicana is één van de finalisten.
Vier bands strijden om titel Fulco's Battle of the Bands 2024 Nieuws 17 apr, 19:12
Afbeelding
Ook Cals College geraakt door cyberaanval leverancier van boeken Nieuws 17 apr, 13:37