Vermoeidheid vloert basketballers Jump

Algemeen 94 keer gelezen

IJSSELSTEIN - Met slechts één wissel op de bank begon Jump aan de wedstrijd tegen Grasshoppers. Vakantie en blessures waren de oorzaak van deze minimale bezetting die er uiteindelijk voor zorgde dat de IJsselsteinse basketballers met lege handen achterbleven.

Gedurende de eerste twee kwarten van de wedstrijd was Jump nog wel het bovenliggende team. Bij rust was de 36-32 voorsprong dan ook verdiend voor de IJsselsteiners.

In het derde kwart sloop er vermoeidheid in het spel van Jump dat door de minimale bezetting nauwelijks kon wisselen. Langzaam wisten de Katwijkers de achterstand om te buigen naar een 50-52 voorsprong aan het einde van het derde kwart.

Toen in het vierde kwart Justin Bruggenthijs van Jump uitviel met een blessure, was er geen houden meer aan. Uiteindelijk verloor Jump met 68-74.

Topscorer bij Jump was Rick Hartog met 26 punten.

Kabouters zijn meer dan welkom op basisschool De Trekvogel in IJsselstein Nieuws 3 uur geleden
Gemeente vraagt inwoners mee te denken over herinrichting Benschop Nieuws 10 uur geleden
• De Nieuwegeinse band Dutchicana is één van de finalisten.
Vier bands strijden om titel Fulco's Battle of the Bands 2024 Nieuws 17 uur geleden
Ook Cals College geraakt door cyberaanval leverancier van boeken Nieuws 22 uur geleden
Donaties maken AED op scoutingclubgebouw in IJsselstein mogelijk Nieuws gisteren
PvdA IJsselstein wil een solidariteitsfonds voor basisscholen Nieuws 17 apr, 10:13
• De huidige bestuursleden: Gerard Vendrig, Piet van Kats en Harry van Rooijen
Hoe mannenkoor St. Caecilia uit Cabauw opeens 100 jaar werd Nieuws 17 apr, 08:00
• Voorzitter Jeanette de Neijs
PSIJ adviseert gemeente en inwoners met vragen in sociaal domein Nieuws 16 apr, 18:00