Kitty Goemaat zingt positieve liedjes en begeleidt zichzelf op ukele en gitaar. (Foto: TC Management)
Kitty Goemaat zingt positieve liedjes en begeleidt zichzelf op ukele en gitaar. (Foto: TC Management) (Foto: )

Vier keer cabaret in Oudewaters stadhuis

  •   keer gelezen

Oudewater - Podium Oudewater houdt een bijzondere avond bomvol puur cabaret, op zaterdag 11 maart in het oude Stadhuis van Oudewater de voorstelling ‘Vier keer leuk!’ Het belooft afwisselende avond te worden met een scala van cabaret-smaken.


De Cabaretpoel bestaat uit Kitty Goemaat, Tobi Kooiman, Chris Verlaat en het duo Roovers & van Leeuwen. Wellicht het nieuwe talent van de toekomst. Motor achter De Cabaretpoel is oud-cabaretier Tim van der Sluijs. Tim was zes jaar impresario en volgt de cabaretontwikkelingen op de voet. Hij regisseert, coacht en begeleidt nieuw cabarettalent om te groeien naar een goed avondvullend programma.

In De Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. Te zien zijn; Chris Verlaan die zich prima kan vermaken met computerspelletjes, stripboeken lezen en statistische berekeningen uitvoeren. Met zijn gitaar en zijn puntige liedjes kan hij rake observaties doen zowel van zichzelf als van de rare wereld om hem heen. Tobi Kooiman is een wiskundestudent. “Het cabaret is ontstaan tijdens een college wiskunde, Ik begreep iets niet, toen ben ik wat dingen gaan opschrijven. Dat was toen ineens heel grappig.” Hij won verschillende prijzen. Roovers & van Leeuwen zijn een cabaretduo en dagen het publiek uit in een achtbaanrit vol absurde sketches waar ze elkaar ook niet zullen sparen. Winnaars van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival en finalist van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Kitty Goemaat zingt positieve liedjes die ze begeleidt op ukelele en gitaar. Met haar energie en spontaniteit legt ze gemakkelijk contact met de zaal. Kitty is op weg naar haar geluk. Maar ze kan wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de juiste balans.

Aanvang 20.15 uur, zaal open om 19.30 uur. Reserveren via www.cultuur-oudewater.nl, en te koop bij The Read Shop en Emté Oudewater.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten