Foto: EVO-Photography / Erwin van Oosterom
Foto: EVO-Photography / Erwin van Oosterom (Foto: )

IJsselsteinse fotograaf genomineerd voor Bruidsfoto Award 2017

  •   keer gelezen

EVO-Photography (Erwin van Oosterom) genomineerd voor Bruidsfoto & Film Award 2017


Op 16 januari 2017 zijn de nominaties bekendgemaakt van de prestigieuze verkiezing Bruidsfoto & Film Award 2017. EVO-Photography (Erwin van Oosterom) uit IJsselstein is genomineerd in de categorie Emotie. Uit een aantal van bijna 2.000 inzendingen koos de internationale jury 80 foto’s en 5 films die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto & Film Award 2017. De BFFA wordt dit jaar voor de 13e keer op rij georganiseerd. In de 8 fotocategorieën zijn telkens 10 foto’s genomineerd. In de filmcategorie zijn 5 films genomineerd. Alle genomineerde bruidsfoto’s en -films zijn te vinden op www.bffa.nl.

Emotievolle trouwfoto’s

“Bij de nominaties dit jaar in de categorie Emotie valt een ding duidelijk op blije en lachende bruiloftsgasten spelen nog steeds een belangrijke rol, maar “dieperliggende emotie raken de kijker meer”, aldus Susan Lippe-Bernard, internationaal hoofdredacteur van Bruid & Bruidegom Magazine en tevens voorzitter van de vakjury. “Ook voor de categorie Film geldt dat de jury verrast is door het meeslepende filmverhaal. De combinatie van mooie muziek, de trouwlocatie en het oplezen van de trouwgeloften door het bruidspaar zorgt ervoor dat de kijker vanaf de eerste seconde in het persoonlijke verhaal van het koppel wordt gezogen. Net als bij de foto’s levert ook deze categorie een sterke ontroering op bij de kijker”.

Publieksprijs en Vakprijs

Met het bepalen van de genomineerden van de Bruidsfoto & Film Award 2017 is de race nu echt van start gegaan. Tot 13 mei 2017 kunnen aanstaande bruidsparen en collega-beeldmakers hun stem uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto’s en -films via www.bffa.nl.

Op maandag 22 mei 2017 worden de winnaars van de publieksprijs en vakprijs bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking. De foto met de meeste publieksstemmen wint ook nog eens de titel Overall Winnaar 2017.

Doel Bruidsfoto & Film Award

De Bruidsfoto & Film Award wordt voor de dertiende keer op rij georganiseerd door Bruid & Bruidegom Magazine en heeft als doel om de nieuwste bruidsfoto- en filmtrends te laten zien en bruidsparen kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen en -filmmakers.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten