Vreeswijk verrast MSV’19 in eigen huis

Algemeen 38 keer gelezen

Montfoort - Op papier leek het bezoekende Vreeswijk een uitgelezen tegenstander om de derde en laatste periode van dit voetbalseizoen tegen te beginnen. Met als uitgangspunten dat het thuis spelende MSV’19 op een vierde plaats stond en de Vreeswijkers een tiende plek bezetten leken de kaarten tevoren geschud in het voordeel van de thuisclub.

Op basis van de eerste helft deze middag was er dan ook geen vuiltje aan de lucht voor de manschappen van trainer/coach Sluijk. Het enige wat het elftal verweten kon worden is dat men geen doelpunten wist te scoren, zodat het veldoverwicht niet werd vertaald in een voorsprong.

Hiervoor hadden de bezoekers uit Vreeswijk dan wel een uitstekende doelman Wesley Keiman voor nodig, die op de cruciale momenten hulp kreeg van de doelpaal en vrouwe Fortuna.

In de tweede helft kantelde de wedstrijd volledig. Binnen drie minuten na de spelhervatting werd Vreeswijk via een uitstekend genomen vrije trap van zo’n vijfentwintig meter op 0-1 gebracht, waarna het vijf minuten later nogmaals raak was voor de Vreeswijkers, zodat MSV’19 tegen een 0-2 achterstand aankeek.

Nadat een groot aantal pogingen van de thuisclub op een aansluitingstreffer stuk liepen op de verbeten acterende achterhoede van Vreeswijk of konden worden verwerkt door goalie Keiman, zette Vreeswijk met een derde doelpunt de wedstrijd definitief in het slot.

MSV’19 ging vervolgens nog wel op zoek naar een eretreffer, maar vond hiervoor de juiste weg niet en bij vele pogingen bleef keeper Keiman de baas in zijn doelgebied.

Extra zout in de Montfoortse wonden strooide Vreeswijk seconden voor het slotsignaal van scheidsrechter Van Sprang door ook nog een 0-4 binnen te tikken.

MSV’19 zal de wonden moeten likken en komende zondag uit in Rotterdam bij NOC Kralingen hopen op een beter resultaat dan dat wat het zondag behaalde.

• Sanne, Rachma en Rachel in de buurtkamer van Montfoort in de bibliotheek.
Montfoortse Buurtkamer helpt tegen eenzaamheid Nieuws 22 uur geleden
Koeien wat later dan anders de wei in Nieuws 22 uur geleden
Storing bij slagbomen IJsselbrug in Montfoort verholpen UPDATE 23 apr, 12:05
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 23 apr, 10:14
Auto's op de Weg der Verenigde Naties in IJsselstein kunnen uitzwenkende trailer niet ontwijken 112 22 apr, 20:37
Droomdag voor 9-jarige Theodoor uit IJsselstein Nieuws 22 apr, 16:50
• Er kon ook volop geknutseld, getekend, gekleurd en geschilderd worden.
IJsselveld-Oost viert zijn buurtfeest Nieuws 22 apr, 16:25
• De ondertekening van de overeenkomst.
Onderwijsbegeleiding voor álle kinderen met Fit4talent in Bibliotheek IJsselstein Nieuws 22 apr, 16:20