Met vereende krachten opende burgemeester Van Domburg met de familie Schimmel en wethouder Van Beukering de nieuwste Plussupermarkt. Foto: Lysette Verwegen
Met vereende krachten opende burgemeester Van Domburg met de familie Schimmel en wethouder Van Beukering de nieuwste Plussupermarkt. Foto: Lysette Verwegen

Regen van complimenten voor de nieuwe Plus

Algemeen 155 keer gelezen

IJsselstein - De tweede Plus J. Schimmel aan de Panoven is geopend. Het werd een feestje met landelijke publiciteit, want ook weerman Piet Paulusma maakte zijn opwachting. ‘s Avonds kon heel Nederland op televisie vanuit IJsselstein het bekende ‘oant moarn’ horen.

Het openingslint gaf vorige week dinsdag niet mee, maar met een grote schaar en hulp van Jaap Schimmel met echtgenote Johanna en zoon Dennis en wethouder Van Beukering kreeg burgemeester Van Domburg het toch voor elkaar. Personeel met familie, genodigden en collega-ondernemers namen dinsdagavond een kijkje in de winkel, woensdagochtend volgde een massale toeloop van klanten.

Plus J. Schimmel 2.0 aan de Boerhaaveweg 31/Panoven is een aanwinst voor IJsselstein en het regende complimentjes. ‘Ik heb nog nooit zo’n grote supermarkt gezien.’ ‘Hier rij je voor om.’ ‘Niet te vergelijken met andere supermarkten.’ De winkel is overzichtelijk, het productassortiment en de versafdeling – met ook veel lokale en regionale producten – zijn ongekend groot en de gangpaden zijn ruim.

Blikvanger en noviteit is ‘de makerij’, voor verse pizza’s, vers bereide maaltijden, soep, vis en salades en waar kip wordt gegrild. “Lekker makkelijk voor na het werk”, aldus een van de klanten. “Gratis parkeren voor de deur, boodschappen halen en een verse maaltijd meenemen. Gemak dient de mens. Deze Plus is echt een aanwinst.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Lopikse burgemeester De Graaf gaat weer op pad om Koninklijke onderscheidingen uit te reiken Nieuws 18 apr, 13:01
Afbeelding
Lopikse raad behandelt subsidie politieke partijen (nog) niet Nieuws 18 apr, 11:33
Afbeelding
Gemeente Lopik erkent onduidelijke communicatie over gekapte bomen bij Zeldenrust Nieuws 18 apr, 11:30
Gert Kruys per direct weg bij Montfoort SV'19 Sport 18 apr, 10:29
Afbeelding
Kabouters zijn meer dan welkom op basisschool De Trekvogel in IJsselstein Nieuws 18 apr, 09:00
Afbeelding
Gemeente vraagt inwoners mee te denken over herinrichting Benschop Nieuws 18 apr, 01:23
• De Nieuwegeinse band Dutchicana is één van de finalisten.
Vier bands strijden om titel Fulco's Battle of the Bands 2024 Nieuws 17 apr, 19:12
Afbeelding
Ook Cals College geraakt door cyberaanval leverancier van boeken Nieuws 17 apr, 13:37