Foto: archief Nadia Tan
Foto: archief Nadia Tan Foto: Nadia Tan

IJsselsteiner genomineerd in verkiezing ‘Sportboek van het jaar’

24 apr, 13:26 Algemeen

IJsselsteiner André van Kats is met zijn boek over Jan Boskamp genomineerd voor de titel ‘Sportboek van het jaar’. Deze week kan er nog gestemd worden op de publieksprijs via http://heldenonline.nl/sportboekvanhetjaar

Voor het boek ‘BOSKAMP – Leven met Feyenoord’ volgde Van Kats de voetbalclub Feyenoord een jaar lang door de ogen van de razend populaire ex-speler, tv-analist en volbloed supporter Jan Boskamp.

De schrijvers van de drie boeken waarop het meest gestemd gaat worden, zullen op maandag 1 mei aan tafel zitten bij Humberto Tan in de uitzending van RTL Late Night, waar tevens de winnaar bekend wordt gemaakt. Stemmen is mogelijk tot zondag 30 april 2017.

In Boskamp – leven met Feyenoord schetst  André van Kats niet alleen een beeld van de gebeurtenissen op het veld en de hunkeringen van het legioen naar de titel, maar bovenal een humorvol en intiem portret van de cultfiguur Jan Boskamp. Dit boek is het verslag van een gedenkwaardige tijd vol hoge pieken en diepe dalen, dat eindigt met de winst van de KNVB-beker. Tegelijkertijd is het een inkijk in het bijzondere bestaan van Jan Boskamp, met aandacht voor zijn jeugd, zijn privéleven, zijn carrière als speler en trainer en zijn periode na het voetbal. Het is een relaas over hoop, vreugde, teleurstelling, vallen en weer opstaan, zoals dat gaat in een leven met Feyenoord.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Archiefonderzoek naar korenmolen De Hoop Algemeen 14 aug, 09:00
Afbeelding
Grote schuurbrand in Lopik slaat niet over naar stal, geen gewonden 112 14 aug, 02:31
Afbeelding
Antonius Ziekenhuis levert medicijnen thuis af Algemeen 13 aug, 10:00
Afbeelding
Van boer tot bord in het Groene Hart Algemeen 13 aug, 09:00
Afbeelding
Stuk glas veroorzaakt brand in bouwcontainer 112 12 aug, 17:34
Afbeelding
Hevige rookontwikkeling door buitenbrand langs N210 112 12 aug, 17:30
Afbeelding
Gemeente Lopik waarschuwt voor parkeerboetes lang de Lek Algemeen 12 aug, 14:10
Afbeelding
Dienstregeling bus 107 en tram wijzigt door Vuelta Algemeen 12 aug, 10:55