MSV’19 was heel even koploper

Algemeen 44 keer gelezen

Montfoort - Gedurende een vol uur kende de competitie van de derde klasse C MSV’19 als koploper. Hierna herpakte ONA zich en leek de Goudse ploeg het kampioenschap naar zich toe te trekken, waarna de wedstrijd in de laatste minuut tenslotte eindigde in een gelijkspel.

De eerste helft was absoluut voor MSV’19, tot vandaag de nummer twee van de competitieranglijst. De ploeg van trainer/coach Dennis Sluijk kon het veldoverwicht na een kwartier spelen uitdrukken in een 0-1 voorsprong door een doeltreffende inzet van Robin Stokman.

In het verdere verloop van de eerste helft bleef de Montfoortse formatie een veldoverwicht houden, maar kon het geen verdere afstand nemen van thuisploeg ONA.

De grootste mogelijkheid voor uitbouw van de voorsprong was er voor MSV-spits en competitie-topscoorder Jort van Geffen, maar deze zag zijn schot gekeerd door ONA-doelman van der Laan.

In de tweede helft werd ONA sterker en drong het MSV’19 terug op eigen helft. Het duurde echter tot aan de 60ste minuut vooraleer de Gouwenaren de gelijkmaker konden aantekenen, waarbij de zojuist in het veld gekomen Jochem Baauw, die de moegestreden Istvan Jankovitsj verving in de luren werd gelegd door de geslepen Jaouad Essanoussi, die vervolgens ook MSV-doelman Wesley Oostrom het nakijken gaf: 1-1.

Nog geen twee minuten later was een misverstand in de MSV-verdediging er debet aan dat Youssef Zakri zijn ploeg op een 2-1 voorsprong wist te zetten.

De wedstrijd leek daarmee op slot te zitten, maar in de eindfase kon het hardwerkend MSV’19 tot tweemaal toe de bal in het Goudse doel werken, waarbij de eerste maal de goal door scheidsrechter Westhoff werd afgekeurd, maar de tweede maal via een kopbal van Kjeld Beerthuizen, even tevoren door trainer Sluijk in het veld gezet als vervanger voor Timo Bakker, de 2-2 eindstand werd aangetekend. Het verschil tussen ONA en MSV’19 blijft ook na vandaag drie punten en alhoewel PVCV vandaag via winst op HOVDJSCR ook op gelijke hoogte is gekomen met de Montfoorters, blijft MSV’19 op de tweede plaats van de competitiestand.

De koploper is, ook na vandaag, ONA, wat op weg lijkt naar het kampioenschap. Er zijn echter nog drie wedstrijden te spelen en alles is nog mogelijk.

Provincie Utrecht werkt als aandeelhouder mee aan oplossingen overvol elektriciteitsnet Nieuws 23 uur geleden
Werkgroep Dementievriendelijk IJsselstein zoekt trainers Nieuws 28 mrt, 07:09
Jong en oud hebben veel plezier met het maken van paasstukjes Nieuws 27 mrt, 18:17
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41