Afbeelding

MSV’19 moeizaam langs Bodegraven

Algemeen 41 keer gelezen

Montfoort - De einduitslag van 4-1 verbloemt veel van de moeite die de nummer 2 van de ranglijst deze zondag had met de nummer 12. De stug verdedigende rode brigade uit Bodegraven deed er alles aan om een of meer puntjes binnen te slepen.

Thuisclub MSV’19 kwam binnen de zes minuten spelen voor door een doelpunt van Wouter Scholman, die daarbij geholpen werd door zijn ploeggenoten Steff van Rooijen en Robin Stokman. Leidsman Groenen negeerde hierbij volkomen terecht het vlagsignaal van de Bodengraafse assistent-scheidsrechter, die met de intentie om zijn ploeg een handje te helpen de vlag omhoog stak, maar terecht geen gehoor vond bij de hoofdscheidsrechter.

Een kleine twintig minuten later verdubbelde laatste man Roy Gruters met een afstandsschot de voorsprong voor MSV’19 tot 2-0 en leek de thuisclub een gemakkelijke middag overwinning tegemoet te gaan.

Vanaf de goal van Gruters kantelde de wedstrijd echter. MSV’19 bleek meer moeite met zichzelf te hebben dan met de tegenstander. Het dieptepunt was hierbij een terugspeelbal van goaltjesgetter Gruters, die een onmogelijke terugspeelbal afleverde op doelman Wesley Oostrom, die vervolgens niet in staat was om de lastige bal onder controle te krijgen, waarop Bodegraven-spits Gerrit Hulters het buitenkansje wel wist om te zetten in de aansluitingstreffer.

Met de 2-1 op het bord leek MSV’19 vervolgens helemaal de weg kwijt te zijn, hetgeen resulteerde in tweemaal een gele kaart op rij voor MSV’er Merlijn van der Does, waardoor de MSV-verdediger naar de kant mocht en de formatie met tien man verder moest. In de tweede helft kostte dit aanvallend middenvelder Mark Kemp zijn positie, die vervangen werd door de meer verdedigend ingestelde Ralph Kolfschoten.

In het vervolg van de wedstrijd liep MSV-spits Jort van Geffen ook tegen een gele kaart aan, maar wist de MSV-spits hierop wel de 3-1 aan te tekenen, waarmee de aanvaller het beste antwoord kon geven op de uitdagingen die hij van de Bodegraven-verdedigers moest incasseren.

De 4-1 eindstand werd door Wouter Scholman op het bord gezet, die op een inzet van Timo Bakker de terugstuitende bal van Bodegraven-doelman Vonk, in het doel werkte.

Einduitslag 4-1, waarmee MSV’19 deed wat het moest doen, in het spoor blijven van koploper ONA, wat met grootst mogelijke moeite met 2-3 van Gouderak wist te winnen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Auto's op de Weg der Verenigde Naties in IJsselstein kunnen uitzwenkende trailer niet ontwijken 112 21 uur geleden
Afbeelding
Droomdag voor 9-jarige Theodoor uit IJsselstein Nieuws gisteren
• Er kon ook volop geknutseld, getekend, gekleurd en geschilderd worden.
IJsselveld-Oost viert zijn buurtfeest Nieuws gisteren
• De ondertekening van de overeenkomst.
Onderwijsbegeleiding voor álle kinderen met Fit4talent in Bibliotheek IJsselstein Nieuws gisteren
Afbeelding
Op & Top Vrouw bij Sisters Event in Dorpshuis Benschop Nieuws 22 apr, 14:18
• Twee van de winnaars. In totaal waren er 36 bekers te vergeven.
Prijzenregen tijdens clubkampioenschappen Apollo Sport 22 apr, 11:45
Afbeelding
IJsseloever Dames 1 nog niet uit gevarenzone Sport 22 apr, 09:09