Foto: Hans van Oosterhoudt

Update: verdachte ombrengen zwangere Lopikse aangehouden in Linschoterbos

  •   keer gelezen

Lopik / Linschoten - Maandagavond 17 juli is in Lopik een 34-jarige vrouw om het leven gekomen bij een steekincident. Haar 41-jarige partner is dinsdagavond als verdachte aangehouden in het Linschoterbos..


Maandagavond rond 21.30 uur werd de vrouw zwaargewond voor haar woning in Lopik aangetroffen. Ondanks de inzet van het ambulancepersoneel overleed de zwangere vrouw ter plekke. Omdat het mogelijk was dat de dader nog in de woning zou zitten werd een arrestatieteam ingezet. Daar bleek dat de verdachte toch was ontkomen. De verdachte is de partner van het slachtoffer. Vermoedelijk is hij vlak na het steekincident met een auto weggereden.

Na een grootschalige, uren durende zoekactie, die zich uitstrekte tot Montfoort en Linschoten, is de 41-jarige man dinsdagavond rond 18.30 uur door de ME gevonden in het Linschoterbos en direct aangehouden. Na behandeling aan verwondingen, zal hij worden verhoord.

Inwoners van Montfoort en Linschoten waren al de helicopters opgevallen die tijdens de zoekactie boven beide plaatsen cirkelden.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten